Sollicitatieformulier

Persoonlijke gegevens
Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Adres *
Postcode *
Plaats *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Geslacht *
Geboortedatum *
Nationaliteit *
Opleiding
Opleiding
Start datum
Eind datum
Diploma
Opleiding
Start datum
Eind datum
Diploma
Opleiding
Start datum
Eind datum
Diploma
Opleidingsniveau VMBO HAVO VWO
MBO HBO WO
Werkervaring
Naam bedrijf
Functie
Start datum
Eind datum
Naam bedrijf
Functie
Start datum
Eind datum
Naam bedrijf
Functie
Start datum
Eind datum
Hoe hoorde je over werken bij Marqt?

Waarom zou je graag bij Marqt willen werken?

Bij welke Marqt vestiging zou je eventueel ook willen werken?
1e voorkeur *
2e voorkeur *
Beschikbaarheid
Maandag Ochtend Middag Avond
Dinsdag Ochtend Middag Avond
Woensdag Ochtend Middag Avond
Donderdag Ochtend Middag Avond
Vrijdag Ochtend Middag Avond
Zaterdag Ochtend Middag Avond
Zondag Ochtend Middag Avond
Beschikbare uren per week 0 - 8 8 - 16 16 - 24
24 - 32 32 - 40
Beschikbaar per *
Ik erken dat ik de onderstaande tekst heb gelezen en begrepen en dat ik toestemming geef voor het gebruik van mijn persoonlijke gegevens voor de doeleinden die worden beschreven in de huidige tekst.

 

De persoonlijke gegevens die je aan ons verstrekt, gebruikt Marqt om je sollicitatie af te handelen of om je vacatures toe te sturen. Stuur ons alleen informatie die relevant is voor je sollicitatie. Je gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt en verstrekken wij ook niet aan derden.

We bewaren je gegevens gedurende het gehele sollicitatieproces. Jouw gegevens zijn alleen toegankelijk voor degenen die bij de sollicitatie zijn betrokken. Het kan zijn dat er geen plek voor je is en daarom bewaren we je gegevens maximaal een jaar. Dan kunnen we je benaderen zodra er een vacature is. Na dat jaar vernietigen we je gegevens.

Je hebt recht op inzage, correctie en het wissen van je persoonsgegevens. Je kunt ook bezwaar maken tegen de verwerking van je gegevens en vragen om verwijdering van je gegevens uit ons bestand. Je kunt een verzoek indienen door een e-mail te sturen naar privacy@marqt.com. Stuur ook een kopie-id mee zodat we zeker weten dat het jouw gegevens zijn die we dan wissen of corrigeren. Vergeet daarbij niet je BSN en foto onleesbaar te maken. Hoe je dat doet lees je op: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/identiteitsfraude/vraag-en-antwoord/veilige-kopie-identiteitsbewijs.

Eenmaal in dienst gaan wij zorgvuldig met je persoonsgegevens om en verwerken we alleen die persoonsgegevens die nodig zijn om onze afspraken met jou na te komen of om te voldoen aan wettelijke plichten.

Zo delen we persoonsgegevens met de leveranciers van onze personeelsadministratie- en urenregistratiesystemen, pensioenfondsen, de belastingdienst en zo nodig met de Arbodienst bij ziekte en onze verzekeringsmaatschappij voor het afsluiten van verzekeringen die jou aangaan.

Wij verwijderen je gegevens nadat je uit dient treedt en nadat de wettelijke bewaartermijnen zijn verlopen.

Voor onze volledige privacy verklaring zie www.marqt.com/privacy.