AZ Jan Portaels zoekt dynamische medewerkers


AZ Jan Portaels is het algemeen ziekenhuis dat in 2002 ontstond uit een fusie van twee Vilvoordse ziekenhuizen. Het biedt toegankelijke basiszorg aan ten behoeve van de bevolking in de ruime regio Vilvoorde. Het ziekenhuis beschikt over 406 erkende bedden en is actief in verschillende disciplines, onder meer chirurgie, geneeskunde, geriatrie, oncologie, neurologie, geestelijke gezondheidszorg, moeder-kindzorg, spoedgevallenzorg, diagnostiek, diabeteskliniek, enz. Het AZ Jan Portaels stelt de patiënt centraal en hecht heel veel belang aan de kwaliteit van de zorgverlening in al zijn aspecten. Het ziekenhuis behaalde in 2017 de NIAZ-accreditatie (www.niaz.nl), een internationaal kwaliteitslabel.
Als één van de grootste werkgevers in Vilvoorde staat het AZ Jan Portaels voor een dynamische en open organisatie. Het ziekenhuis maakt ook deel uit van het zorgnetwerk Briant, samen met de partnerziekenhuizen Imelda (Bonheiden), het Heilig-Hartziekenhuis (Lier) en het AZ Sint-Maarten (Mechelen).
Hieronder een overzicht van de momenteel openstaande vacatures. Staat er geen vacature op maat van jouw profiel bij, dan kan je jezelf toch kandidaat stellen via de 'open sollicitatie'-functie onderaan de pagina of door jouw cv en motivatiebrief te e-mailen naar jobs@azjanportaels.be.


Manager Patiëntenzorg (m/v/x)
Hoofdlaborant | Klinisch Laboratorium (m/v/x)
Hoofdverpleegkundige dienst spoedgevallen
Hoofdverpleegkundige Geestelijke Gezondheidszorg (m/v/x)
Hoofdverpleegkundige Pediatrie (m/v/x)
Keukenmedewerker / Magazijnier (m/v/x)
Medisch Beeldvormer/Verpleegkundige Radiologie (m/v/x)
Medisch laboratorium technoloog
ombudsman/vrouw
Polyvalent apotheekassistent
Strategische Aankoper (m/v/x)
Verpleegkundige - Student Masteropleiding (m/v/x)
Verpleegkundige Geneeskunde 1 (m/v/x)
Verpleegkundige heelkunde 1
Verpleegkundige Inwendige Geneeskunde 3 (cardio-neuro) (m/v/x)
Verpleegkundige PAAZ
Verpleegkundige | Geriatrie (m/v/x)

Open sollicitatie

 
powered by PeopleXS
Naar boven