Manager Patiëntenzorg (m/v/x)


Het AZ Jan Portaels staat  voor de combinatie van een familiale sfeer en professionele vooruitstrevendheid waar we zorg dragen voor onze medewerkers zoals voor onze patiënten.  Momenteel zijn we op zoek naar een
 
Manager patiëntenzorg.

Voor de zorgprogramma's

moeder en kind, abdomen, urologie, oncologie, geestelijke gezondheidzorg en palliatieve zorg

Jobtime: voltijds

FUNCTIEOMSCHRIJVING

  • Het creëren van een meerwaarde voor onze patiënten door het organiseren, beheren en coördineren van de zorgactiviteiten in je zorgprogramma's, in nauwe samenwerking met alle actoren in ons ziekenhuis en met de medische departementshoofden in het bijzonder. Samen met twee collega managers patiëntenzorg geef je vorm aan een nieuw organisatiemodel waarbij het zorgpad en de beleving van de patiënten een belangrijke leidraad vormen.
  • Je rapporteert aan de Directeur patiëntenzorg over vier resultaatsgebieden : zorg voor patiënten, zorg voor medewerkers, zorg voor studenten, zorg voor ziekenhuisorganisatie.
OPLEIDING EN ERVARING
  • Gegradueerde verpleegkundige of vroedvrouw of bachelor in de verpleegkunde of vroedkunde die bovendien een bijkomende opleiding heeft gevolgd van universitair niveau, master in de verpleegkunde en de vroedkunde of master in de gezondheidsvoorlichting en –bevordering.
  • Minimum 7 jaar zorgervaring waarvan minimum 3 jaar als leidinggevende en/of als stafmedewerker.
  • Voldoende technische kennis (zorgwetgeving, patiëntenrechten, zorginhoudelijk…), taalkennis en kennis van IT en officetoepassingen.

FUNCTIEGEBONDEN COMPETENTIES

  • Probleemanalyse en besluitvaardigheid: signaleren van problemen, herkennen van belangrijke informatie, verbanden leggen tussen gegevens.
  • Beslissingen nemen door actie te ondernemen en meningen uit te spreken.
  • Zin voor initiatief.
  • Plannen en organiseren, prioriteiten stellen bij het aanpakken van problemen.
  • Individugericht leiderschap: acties ondernemen ter bevordering van de professionele en/of persoonlijke ontwikkeling en welzijn van medewerkers.

ONS AANBOD

Een gevarieerde functie vol uitdagingen en mogelijkheden!
Een jong enthousiast team in een boeiende omgeving.

We bieden een voltijds contract van onbepaalde duur, competitief loonpakket en nemen relevante anciënniteit over,maaltijdcheques, 25 verlofdagen, mogelijkheid tot opbouw van anciënniteitsdagen, voordelen bij hospitalisatie en ambulante zorg, zeer voordelige tarieven in ons  personeelsrestaurant, Benefitsatwork, fietsvergoeding,…

Wij geloven, als lerende organisatie, heel sterk in de ontwikkeling van onze collega’s en moedigen je daarom aan om opleidingen te volgen.


Ondanks dat wij een grote organisatie zijn, verdwijn je niet in de anonimiteit. Iedereen kent iedereen, en het is die sfeer die ervoor zorgt dat men zich makkelijk thuis voelt. Tevreden en vriendelijke medewerkers maken tevreden klantenBijkomende inlichtingen over deze functie:

Marc D’hondt | Directeur patiëntenzorg
T 02 257 55 56
marc.dhondt@azjanportaels.be

INTERESSE?

E-mail jouw CV en motivatiebrief naar
jobs@azjanportaels.beof solliciteer online

 

 

Solliciteer online
 
Naar boven