Coördinator Vrouw- en kindzorg (m/v/x)


Functieomschrijving

Het AZ Jan Portaels zet verder in op de ontwikkeling van hoog kwalitatieve processen en zorgtrajecten waarin de beleving van onze patiënten een belangrijke leidraad is. De coördinator vertaalt deze visie naar de zorgprogramma’s vrouw- en kindzorg door het coördineren van een actieplan dat diverse domeinen omvat : kwaliteit en beleving (procedures, opleiding), organisatie (lean, taakuitzuivering, EPD), medewerkersbeleid, infrastructuur.

Je rapporteert aan de Directie Patiëntenzorg (directeur patiëntenzorg en hoofdarts) en werkt nauw samen met de medisch en verpleegkundig/vroedkundige leidinggevenden.

Het project heeft een doorlooptijd van twee jaar.

Je werkt bij voorkeur full time.

Opleiding en ervaring

  • Vroedkundige of bachelor verpleegkunde met banaba pediatrie, met bijkomende opleiding zorgmanagement of master.
  • Minimum 4 jaar zorgervaring, bij voorkeur in de domeinen vrouw- en kindzorg.

Functiegebonden Competenties

  • Ondernemerschap : signaleren van kansen, daar naar handelen met het oog op uiteindelijk voordeel voor het geheel.
  • Voortgangscontrole: opstellen, bewaken en uitvoeren van procedures om de goede voortgang van processen, taken of activiteiten zeker te stellen.
  • Groepsgericht leiderschap : richting en sturing geven aan een groep, samenwerkingsverbanden tot stand brengen en handhaven.
  • Individugericht leiderschap : acties ondernemen ter bevordering van de professionele en/of persoonlijke ontwikkeling en welzijn van medewerkers.
  • Probleemanalyse en besluitvaardigheid : signaleren van problemen, herkennen van belangrijke informatie, verbanden leggen tussen gegevens. Beslissingen nemen door actie te ondernemen en meningen uit te spreken.

Interesse ?

Informatie : Marc D’hondt-Directeur Patiëntenzorg- 02/257 55 50
E-mail jouw CV en motivatiebrief naar jobs@azjanportaels.be

Solliciteer online
 
Naar boven