Print deze pagina

Functioneel beheerder (1,0 fte)


Functie
Ben jij een ervaren functioneel beheerder met affiniteit voor techniek. En wil je vanuit jouw expertise een bijdrage leveren aan de continuïteit en het optimaal functioneren van verschillende informatiesystemen? Dan komen wij graag met je in contact voor de uitdagende functie van functioneel beheerder. In deze functie werk je samen met collega's aan het dagelijks beheer van de applicaties en devices die binnen het Facilitair bedrijf worden gebruikt. Je zorgt voor een optimale ondersteuning van het primaire proces, zodat de dagelijkse werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden. Het gaat hierbij zowel om gebruikersondersteuning en het adequaat afhandelen van incidenten, als het analyseren van informatie(behoefte) en zorgen voor de juiste beveiliging. Daarnaast zorg je dat de applicaties blijven voldoen aan de veranderende eisen van de innovatieve omgeving. Je zorgt voor het doorontwikkelen van functionaliteiten en het organiseren van wijzigingen. Je inventariseert de wensen en eisen van de gebruikers en zorgt dat deze binnen de afgesproken kaders en volgens de richtlijnen worden gerealiseerd en in gebruik genomen.

Wat ga je doen?
 • Je inventariseert en specificeert gewenste en noodzakelijke aanpassingen aan systemen.
 • Je begeleidt de implementatie van functionele wijzigingen.
 • Je stemt de werking van de informatiesystemen af op zowel de interne als de externe wensen en behoeften.
 • Je neemt deel aan projecten op het gebied van informatievoorziening en organisatieverandering.
 • Je adviseert over het oplossen van informatievraagstukken.
 • Je analyseert productieproblemen en draagt bij aan de oplossing hiervan.
 • Het opstellen, faciliteren en uitvoeren van testactiviteiten.
 • Het opstellen en beheren van functionele systeemdocumentatie, handleidingen van functionele systeemdocumenten en het maken van de benodigde AO-procedures.

Profiel
 • Je hebt minimaal een afgeronde relevante hbo-opleiding.
 • Je hebt aantoonbaar relevante ervaring als functioneel it-beheerder.
 • Je hebt kennis van Bisl en ASL.
 • Je hebt ervaring met het werken in een projectmatige omgeving.
 • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden.
 • Je bent proactief, dienstverlenend, resultaatgericht en pragmatisch.
 • Je bent accuraat, analytisch en hebt een goed probleemoplossend vermogen.
 • Je bent veranderbereid en wilt je professioneel blijven ontwikkelen.
 • Je vindt het belangrijk een bijdrage aan duurzaamheid te leveren en weet duurzaamheid te integreren in de verschillende aspecten van je werkgebied.

Aanbod

Wij bieden een tijdelijk dienstverband (1,0 fte) voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren hoort een dienstverband voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 2.920,- en maximaal € 4.012,- (schaal 9 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk hier voor meer informatie over werken bij de Universiteit Utrecht.


Over de organisatie

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability. 


De Universitaire Bestuursdienst werkt aan de geïntegreerde ondersteuning van het bestuur van de Universiteit Utrecht. Acht directies ondersteunen het College van Bestuur bij het opstellen en uitvoeren van de jaarlijkse bestuursagenda, het vierjaarlijkse strategisch plan en bij het verlenen van diensten.


Het Facilitair Service Centrum (FSC) is één van de directies van de Universitaire bestuursdienst. Het FSC biedt een breed scala aan producten en ondersteunende diensten aan de universitaire faculteiten en diensten en aan individuele medewerkers, studenten en externe huurders. De werkzaamheden worden door circa 300 interne medewerkers uitgevoerd. Het overige werk wordt door medewerkers van externe partners gedaan. De facilitaire organisatie ontwikkelt zich meer en meer tot een regieorganisatie. Daardoor worden operationele taken in toenemende mate geheel of gedeeltelijk uitgevoerd door marktpartijen. Het FSC hecht grote waarde aan duurzaamheid in de uitvoering van de diensten en de eigen bedrijfsvoering. De afdeling System Management is verantwoordelijk voor het functioneel beheer van de informatiesystemen van FSC. Hieronder vallen de systemen voor bewaking en beveiliging, maar ook personeelsplanningssoftware en diverse systemen voor de monitoring en sturing van apparatuur in gebouwen en zalen.

Aanvullende informatie
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met:
J.P.T Driesen (afdelingshoofd), via j.p.t.driesen@uu.nl of (030) 253 54 38.

Solliciteren
Iedereen verdient het om zich thuis te voelen bij onze universiteit. We verwelkomen medewerkers met een grote verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven. Heb je interesse om te solliciteren? Stuur je motivatiebrief en cv toe via onderstaande sollicitatieknop.

Reageren uiterlijk
25/10/2020
Solliciteer
 
Vacature doorsturen
 
Bovenaan