Print deze pagina

Recordmanager (0,8 - 1,0 fte)

Recordmanager (0,8 - 1,0 fte)


Functie
In verband met modernisering van het documentmanagement en archiefbeheer is de afdeling Documentbeheer en Archief op zoek naar een recordmanager. 

Wat ga je doen?
 • Je begeleidt, met je collega’s, veranderingsprocessen op het gebied van informatie- en archiefbeheer in een complexe omgeving en bent hierbij één van de ambassadeurs voor het verder optimaliseren en digitaliseren van documentstromen.
 • Je vertaalt technische en vakspecifieke onderwerpen naar begrijpelijke adviezen voor de verschillende eenheden en proceseigenaren binnen de UU en brengt deze in bij (project)activiteiten die zich richten op het verbeteren van het digitale document- en archiefbeheer.
 • Je signaleert de behoefte aan operationeel beleid (werkinstructies, procedures, richtlijnen, etc.) op het gebied van recordmanagement. Hiervoor ben je op de hoogte van de laatste relevante ontwikkelingen op het vakgebied.
 • Je ondersteunt de eenheden met het archiveren, selecteren en vernietigen van digitale en analoge dossiers.
 • Je participeert in interne werk- en projectgroepen en externe werkgroepen, bijvoorbeeld van het Universitair Platform Informatiedienstverlening en Recordmanagement (UPIR).

Profiel
Wie ben jij?
 • Je werkt gestructureerd, communiceert goed en hebt in jouw adviesrol oog en oor voor de wensen van de klant.
 • Je kunt goed zelfstandig functioneren, maar werkt ook graag in teamverband.
 • Je hebt oog voor het bewaken van kwaliteit binnen en buiten de afdeling.
 • Je beschikt over goede advies- en communicatie vaardigheden.
Wat breng je mee?
 • een afgeronde Hhbo-opleiding op het gebied van recordmanagement of informatiemanagement (of hiermee vergelijkbare opleiding) en daarbij behorend denk- en werkniveau;
 • minimaal twee jaar relevante werkervaring in een grote organisatie in een vergelijkbare functie/rol;
 • actuele kennis van en ervaring met het toepassen van archiefwettelijke regelingen, informatiekwaliteitsstandaarden en metadatastandaarden;
 • ervaring met systemen met functionaliteit(en) voor het archiveren en beheren van documenten en dossiers;
 • affiniteit en ervaring met het digitaal archiveren en beheren van documenten en dossiers.

Aanbod

Wij bieden een tijdelijk dienstverband (0,8 - 1,0 fte) voor de duur van een jaar met – bij goed functioneren - uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 2.818,- en maximaal € 4.257,- (schaal 8/9 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.

Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.


Over de organisatie
Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

De Universitaire Bestuursdienst werkt aan de geïntegreerde ondersteuning van het bestuur van de Universiteit Utrecht. Acht directies ondersteunen het College van Bestuur bij het opstellen en uitvoeren van de jaarlijkse bestuursagenda en het vierjaarlijkse strategisch plan en bij het verlenen van diensten.

Een goede organisatie van de informatievoorziening is van primair belang voor de bedrijfsvoering. De afdeling Documentbeheer en Archief (DB&A) van de Bestuursdienst is binnen de UU verantwoordelijk voor het beheer van beleidsdocumenten, bestuurlijke overleggen en archief van deze dienst. Daarnaast is DB&A bezig met een moderniseringsslag op het documentmanagement en archiefbeheer van de UU met nieuwe applicaties, zoals een nieuw documentmanagementsysteem. Daarnaast wil de afdeling meer aandacht besteden aan kwaliteitszorg en communicatie met de gebruikers en makers van (beleids)informatie.

Aanvullende informatie
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Ad de Bruijne (Teamleider DB&A), via a.e.debruijne@uu.nl of 06 38 68 78 85

Solliciteren
Iedereen verdient het om zich thuis te voelen bij onze universiteit. We verwelkomen medewerkers met een grote verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven.

Heb je interesse om te solliciteren? Stuur je motivatiebrief en cv toe via de sollicitatieknop.

Reageren uiterlijk
01/10/2022
Solliciteer
 
Vacature doorsturen
 
Bovenaan