Sollicitatieformulier Universiteit Utrecht

Aanhef *
Voornaam *
Achternaam *
Telefoon *
E-mail *
Upload CV *
Upload motivatie *
Bijlage 1 (max. 10 MB)
Bijlage 2 (max. 10 MB)
Bijlage 3 (max. 10 MB) **
Vacature gevonden via *
Anders, nl
We gebruiken de gegevens die je opstuurt uitsluitend voor selectiedoeleinden, in lijn met de privacywetgeving. Onderaan de pagina vind je meer informatie.


Privacy

We hechten als Universiteit Utrecht veel belang aan de privacy van sollicitanten. In deze privacyverklaring voor sollicitanten informeren wij jou op transparante wijze hoe wij omgaan met jouw gegevens. Je gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld, uitsluitend gebruikt voor selectiedoeleinden en tot 12 maanden na afronding van de procedure bewaard. Wij zullen geen informatie over jou verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. De gegevens die je aan ons verstrekt, waaronder je naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer en cv, gebruiken wij om je sollicitatie te verwerken en contact met je op te nemen.

Meer informatie over hoe we binnen de Universiteit Utrecht in het algemeen met privacy omgaan vind je hier.

Contact

Heb je een inhoudelijke vraag over een vacature of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de contactpersoon die in de vacature wordt vermeld.

Ondervind je problemen met het openen van een vacature, neem dan contact op met de betreffende HR-afdeling via deze link.

* Verplichte velden
** Wilt u meer dan 3 bijlagen toevoegen, voeg deze dan eerst samen of comprimeer ze middels .zip of .rar en upload deze als 1 bestand