Er dit næste job en bestyrelsespost?
Det kan nogle gange være op ad bakke, når du skal finde relevante bestyrelsesposter. Der er rigtig mange der gerne vil have et bestyrelsesjob som supplement til det job du allerede har, men måske også for på den måde at blive en dygtigere leder.
Er du kørt fast i jobsøgningen, så kan ProSearch
hjælpe dig med at komme videre og finde Dit nye Job.
Er du kørt fast i jobsøgningsprocessen? Har du færre ups- end downperioder? Er det blevet en sur pligt at søge jobs? Har du brug for nogen at tale med om, hvad du gør for at komme videre, er rekrutteringsfirmaerne umulige?
Få hurtigt dit nye job som leder, chef eller direktør
i disse Corona-tider
Nyt tiltag der er med til at speede processen op når du skal finde dit nye job. Jobbene er altid kommet af sig selv. Alderen er begyndt af giver nye udfordringer. ProNetværk har hjulpet mere end 230 med at komme videre i erhvervslivet.
Faglig dygtig kvalitetschef søges til kødforarbejdende
virksomhed i nærheden af Kolding
Til en større kødforarbejdende virksomhed i Trekantområdet søges en erfaren, dygtig og robust kvalitetschef med 3-5 års erfaring.
Gratis jobsøgnings-Webinar for
leder, chefer og direktører
Er du ledig og står overfor at skulle søge job, så giver dette Webinar dig nogle gode råd og ideer om hvad der skal til for at kunne få Dit nye Job.
Gratis jobsøgnings-Webinar
for funktionærer uden lederansvar
Er du ledig og står overfor at skulle søge job, så giver dette Webinar dig nogle gode råd og ideer om hvad der skal til for at kunne få Dit nye Job.
Jobsøgende Leder, chef eller direktør
I disse Corona-tider kan det nogle gange være op ad bakke når du skal finde dit nye job. Jobbene er altid kommet af sig selv. Corona-situationen og måske alderen er så pludselig begyndt af giver nye udfordringer, hvad pokker gør jeg nu?
Kvalitetschef til fødevarevirksomhed i Trekantsområdet
Til en større kødforarbejdende virksomhed i Trekantsområdet søges en fagligt dygtig og robust kvalitetschef med 3 - 5 års erfaring.
Ledon A/S der producerer og sælger legeredskaber til
det offentlige rum, søger intern sælger til
salgsafdelingen i Kolding
Du skal kunne arbejde selvstændigt, struktureret og systematisk. Du skal være imødekommende og udadvendt, serviceminded og ansvarsbevidst og en god ambassadør for LEDON.
Prokan rekruttering søger selvstændig rekrutterings
konsulent og headhunter der har erfaring fra hotel
og restaurationsområdet, og som kunne tænke sig
at indgå i et team at spændende rekrutteringskollegaer.
Der findes over 600 hoteller i Danmark der har behov for at rekruttere nye medarbejdere. Har du erfaringer fra dette område, har du et stort netværk og kunne du tænke dig at blive selvstændig, så er dette koncept måske noget for dig
Selvstændig sikkerhedsrådgiver og installatør
til en mere tryg hverdag
Bliv selvstændig sikkerhedsrådgiver af løsninger til sikring af hjem og mindre virksomheder. Du har dit eget beskyttede distrikt, hvor du opsøger kunder, vurderer sikkerhedsbehov, præsenterer løsningsforslag, som du installerer og servicerer.

Søg uopfordret

 
De seneste stillinger
 
powered by PeopleXS