Acrimo A/S søger intern salgs- og servicekoordinator
til afdeling i Skanderborg
Du skal kunne arbejde selvstændigt, struktureret og systematisk. Du skal være imødekommende og udadvendt, serviceminded og ansvarsbevidst og en god ambassadør for firmaet
Application specialist, med flair for kemi og processer
til meget selvstændigt job i international kemikoncern
Du har formentlig en baggrund som kemiingeniør, mejerist, laborant eller procesteknolog og har stor lyst til at besøge vores kunder. Du vil få det overordnede ansvar for processerne hos de danske kunder og samtidigt servicere et antal egne kunder.
Direktør, chef eller leder
Er du blevet ledig her i Coronatiden og er det svært at finde det næste job, så er her hjælp at hente. Vi har fået lidt over 90% af dem der har deltaget på vores kursusforløb i job.
Dynamisk produktionschef til ordre producerende
virksomhed i Trekantområdet
Produktionschef med autoritet og gennemslagskraft, faglig dygtig samt flere års erfaring fra et lignende job. Du har evnen til at få mennesker til at arbejde sammen og skabe resultater.
Er dit næste job en bestyrelsespost?
Det kan nogle gange være op ad bakke, når du skal finde relevante bestyrelsesposter. Der er rigtig mange der gerne vil have et bestyrelsesjob som supplement til det job du allerede har, men måske også for på den måde at blive en dygtigere leder.
Erfaren el-beregner
På vegne af Overgaard kalkulation, som oplever stigende aktivitet, søger vi en erfaren el-beregner, der kan indgå i virksomhedens team af el- beregnere.
Faglig dygtig kvalitetschef søges til kødforarbejdende
virksomhed i nærheden af Kolding
Til en større kødforarbejdende virksomhed i Trekantområdet søges en erfaren, dygtig og robust kvalitetschef med 3-5 års erfaring.
Kvalitetschef til fødevarevirksomhed i Trekantsområdet
Til en større kødforarbejdende virksomhed i Trekantsområdet søges en fagligt dygtig og robust kvalitetschef med 3 - 5 års erfaring.
Projektingeniør til Software/Elektronik
På vegne af Tricon Electric A/S i Kolding søger vi en ingeniør, software teknolog eller lignende, der evner at se muligheder.
ProNetværk/LinkedIn kursus for leder, chef eller direktør
I et tæt samarbejde med LinkedSocial tilbyder vi dette kursus der henvender sig til ledelses- og specialist niveauet i virksomheden

Søg uopfordret

 
De seneste stillinger
 
powered by PeopleXS   Cookie preferences