Dynamisk produktionsleder til international ordre-
producerende virksomhed indenfor metalområdet
beliggende i Hedensted området.
Ledelsesansvar for over 35 medarbejdere i din del af produktionen. Der produceres på 2-3 skift, hvilket betyder, at du vil skulle møde op på forskellige tider af døgnet for at følge de enkelte skift. Du er en dygtig leder mere end teknisk specialist.
Er du kørt fast i jobsøgningen, så kan ProSearch
hjælpe dig med at komme videre og finde Dit nye Job.
Er du kørt fast i jobsøgningsprocessen? Har du færre ups- end downperioder? Er det blevet en sur pligt at søge jobs? Har du brug for nogen at tale med om, hvad du gør for at komme videre, er rekrutteringsfirmaerne umulige?
Faglig dygtig kvalitetschef søges til kødforarbejdende
virksomhed i nærheden af Kolding
Til en større kødforarbejdende virksomhed i Trekantområdet søges en erfaren, dygtig og robust kvalitetschef med 3-5 års erfaring.
Industrielektriker, der kan arbejde selvstændigt og som
har et stort servicegen, søges til at
betjene kunder i Sønderjylland.
Bliver en del af et serviceteam på 10 mand som betjener nogle af firmaets store industrikunder. Med reference til servicechefen planlægger du dine aktiviteter og har en meget stor grad af frihed til at forme din hverdag. Bopæl i det Sønderjyske
Professionelle rekrutterings konsulenter søges til
rekrutteringsfirma i vækst
Vi har et professionelt profilanalyseværktøj, vi bruger på alle kandidater, vi interviewer. Der er ubegrænset adgang til annoncering på nettet, ligesom vi har fri adgang til at bruge Danmarks største CV database.
Prokan rekruttering søger selvstændig rekrutterings
konsulent og headhunter der har erfaring fra hotel
og restaurationsområdet, og som kunne tænke sig
at indgå i et team at spændende rekrutteringskollegaer.
Der findes over 600 hoteller i Danmark der har behov for at rekruttere nye medarbejdere. Har du erfaringer fra dette område, har du et stort netværk og kunne du tænke dig at blive selvstændig, så er dette koncept måske noget for dig
Sådan får du hurtigt dit nye job som leder,
chef eller direktør
Det kan nogle gange være op ad bakke når du skal finde dit nye job, for det er langt tid siden du sidst har søgt et job. Jobbene er altid kommet af sig selv. Alderen er pludselig begyndt af giver nye udfordringer.
Selvstændig sikkerhedsrådgiver og installatør
til en mere tryg hverdag
Bliv selvstændig sikkerhedsrådgiver af løsninger til sikring af hjem og mindre virksomheder. Du har dit eget beskyttede distrikt, hvor du opsøger kunder, vurderer sikkerhedsbehov, præsenterer løsningsforslag, som du installerer og servicerer.
Svensktalende intern sælger til salg af langvarige
forbrugsvarer til det offentlige rum søges til
salgsafdeling i Fredericia området
Du skal servicere det svenske marked i et tæt samarbejde med vores svenske salgskonsulenter. Du skal være bindeled imellem konsulenter, kunder og vores produktion i Danmark. Du skal arbejde fra vores kontor i Fredericiaområdet. Du taler svensk/dansk.

Søg uopfordret

 
De seneste stillinger
 
powered by PeopleXS