Alsidig og hands-on IT-ansvarlig til Defco
– dansk produceret kvalitetspålæg
Du har en del års erfaring med forskellige opgaver og kan varetage den daglige drift, herunder support af controllerfunktion med dataudtræk (BI). Du er serviceminded og sætter en ære i at sikre et stabilt IT-miljø.
Direktør til mellemstor transportvirksomhed i Sydjylland
Du får det overordnede ledelsesansvar for en virksomhed med mere end 70 medarbejdere. Din opgave bliver at sætte nye mål og tiltag for firmaets forskellige afdelinger, da man har som overordnet mål at vækste.
Er dit næste job en bestyrelsespost?
Det kan nogle gange være op ad bakke, når du skal finde relevante bestyrelsesposter. Der er rigtig mange der gerne vil have et bestyrelsesjob som supplement til det job du allerede har, men måske også for på den måde at blive en dygtigere leder.
Erfaren tavlekonstruktør til projektafvikling
prokan rekruttering, søger for Tricon Electric A/S i Kolding en erfaren tavlekonstruktør med erfaring i projektledelse. Du har erfaring med design og konstruktion af styre og eltavler til maskiner.
IT systemadministrator eller IT-supporter på højt niveau
Du og dine 3 kolleger i afdelingen refererer til koncern IT-chefen og I fællesskab sikrer IT-afdelingen, at de 4 host-servere, 35 andre servere og andet udstyr kører problemfrit.
KAM eller sælger
til fødevarevirksomhed i Trekantområdet
Til en større kødforarbejdende virksomhed i Trekantområdet søges en fagligt dygtig og robust KAM eller sælger med stor erfaring, der med reference til salgsdirektøren kan betjene det danske og nordtyske marked
Mestersvend til Trekantområdet
Til større kødforarbejdende virksomhed i Trekantområdet søges en Mestersvend Du må gerne have en baggrund som kreaturslagter.
Produktionschef til fødevarevirksomhed
Til Slagter Lampe i Hammelev ved Haderslev søges en erfaren og dygtig produktionschef med stor erfaring indenfor fødevare- eller FMCG-området. Produktionschefen indgår i virksomhedens ledergruppe
Serviceleder til køleafdeling
prokan rekruttering søger for Stilling Køl & El, en Serviceleder til virksomhedens køleafdeling, der oplever en stigende aktivitet.
Struktureret og hands-on IT-chef til produktions- og
salgsvirksomhed i Kolding-området
IT-chef med autoritet og gennemslagskraft, faglig dygtig samt flere års erfaring fra et lignende job. Du kan gå foran og har evnen til at få mennesker til at arbejde sammen og skabe resultater.
Teknisk salgssupporter til aluminiumsløsninger
prokan rekruttering søger for, Reynaers Aluminium en Teknisk salgssupporter, til det danske salgskontor i Odense. Du er en salgsmindet person med byggeteknisk forståelse, du har måske erfaring indenfor døre, vinduer, og aluminiumsløsninger.
Til IT-afdelingen i en større international virksomhed
i Trekantområdet, søges en fagligt dygtig og robust
systemadministrator, der vil indgå i en afdeling på i alt 4
medarbejdere.
Vi søger 15 slagtere eller folk, der er vant til at udbene
og opskære til fødevarevirksomhed i Trekantområdet
Til en større kødforarbejdende virksomhed i Trekantområdet søges flere kreaturslagtere og udbenere, der alle har erfaring fra slagtning af kreaturer samt udbening og opskæring 
Vi søger direktør, chef eller leder
I et tæt samarbejde med LinkedSocial tilbyder vi dette kursus der henvender sig til ledelses- og specialist niveauet i virksomheden
Vi søger direktør, chef eller leder
Er du uden job efter mange år som leder, og er det svært at finde det næste job så er her hjælp at hente. ProNetværk har hjulpet mere en 250 jobsøgende på ledelsesniveau. Lidt over 90% af dem der har deltaget, på vores kursusforløb har fået i job.
Økonomichefens højre hånd i international
fødevarekoncern
prokan rekruttering søger for større kunde på fødevareområdet en dygtig og erfaren senior accountant, der brænder for økonomifunktioner i den brede forstand. Du kommer til at referere til virksomhedens økonomichef.

Søg uopfordret

 
De seneste stillinger
 
powered by PeopleXS   Cookie preferences