Dynamisk produktionsleder til international ordre-
producerende virksomhed indenfor metalområdet
beliggende i Hedensted området.
Ledelsesansvar for over 35 medarbejdere i din del af produktionen. Der produceres på 2-3 skift, hvilket betyder, at du vil skulle møde op på forskellige tider af døgnet for at følge de enkelte skift. Du er en dygtig leder mere end teknisk specialist.
Er dit næste job en bestyrelsespost?
Det kan nogle gange være op ad bakke, når du skal finde relevante bestyrelsesposter. Der er rigtig mange der gerne vil have et bestyrelsesjob som supplement til det job du allerede har, men måske også for på den måde at blive en dygtigere leder.
Er du kørt fast i jobsøgningen, så kan ProSearch
hjælpe dig med at komme videre og finde Dit nye Job.
Er du kørt fast i jobsøgningsprocessen? Har du færre ups- end downperioder? Er det blevet en sur pligt at søge jobs? Har du brug for nogen at tale med om, hvad du gør for at komme videre, er rekrutteringsfirmaerne umulige?
Faglig dygtig kvalitetschef søges til kødforarbejdende
virksomhed i nærheden af Kolding
Til en større kødforarbejdende virksomhed i Trekantområdet søges en erfaren, dygtig og robust kvalitetschef med 3-5 års erfaring.
Kvalitetschef til fødevarevirksomhed i Trekantsområdet
Til en større kødforarbejdende virksomhed i Trekantsområdet søges en fagligt dygtig og robust kvalitetschef med 3 - 5 års erfaring.
Leder, chef eller direktør
Det kan nogle gange være op ad bakke når du skal finde dit nye job. Jobbene er altid kommet af sig selv. Alderen er så pludselig begyndt af giver nye udfordringer. ProNetværk har hjulpet mere end 200 med at komme videre i erhvervslivet.
Prokan rekruttering søger selvstændig rekrutterings
konsulent og headhunter der har erfaring fra hotel
og restaurationsområdet, og som kunne tænke sig
at indgå i et team at spændende rekrutteringskollegaer.
Der findes over 600 hoteller i Danmark der har behov for at rekruttere nye medarbejdere. Har du erfaringer fra dette område, har du et stort netværk og kunne du tænke dig at blive selvstændig, så er dette koncept måske noget for dig
Selvstændig sikkerhedsrådgiver og installatør
til en mere tryg hverdag
Bliv selvstændig sikkerhedsrådgiver af løsninger til sikring af hjem og mindre virksomheder. Du har dit eget beskyttede distrikt, hvor du opsøger kunder, vurderer sikkerhedsbehov, præsenterer løsningsforslag, som du installerer og servicerer.

Søg uopfordret

 
De seneste stillinger
 
powered by PeopleXS