el-beregner til kalkulationskontor 

På vegne af Overgaard kalkulation, som oplever stigende aktivitet, søger vi en el-beregner gerne med nogen erfaring, der kan indgå i virksomhedens team af el- beregnere.   

Om virksomheden:
Overgaard kalkulation er en moderne el-kalkulations kontor med 60 års erfaring, der arbejder både med kalkulation og el-projektering. Kunderne spænder vidt fra elinstallatører, entreprenører, rådgivende ingeniører, og til offentlige og private kunder.

Virksomheden arbejder på langvarige forhold til deres kunder, hvilket har gjort, at en stor del af kunderne er kendte i dagligdagen. Man ser sig selv, som samarbejdspartner fremfor underleverandør.   

Opgaven:
Du tilbydes en stilling i et fagligt stærkt miljø, stor adspredelse i arbejdsopgaverne, indflydelse på den faglige udvikling, være med til at præge den digitale omstilling, som er en vedvarende proces i forhold til udviklingen

Man regner på alle former for elinstallationer. Det forventes at du kan arbejde selvstændigt med den enkelte opgave, med mulighed for sparring med kollegaer hvis der er behov for det.

Du vil få den direkte kontakt med kunden på den enkelte opgave, dette skal sikre via dialog med rådgiver og entreprenører, at opgaven bliver kalkuleret og leveret til tiden

Personlige og faglige kvalifikationer:
Du har et stort drive, en positiv livsindstilling og tilgang til opgaverne. Det er vigtigt at du kan samarbejde på tværs i organisationen, og kan kommunikere med kunder og eksterne samarbejdspartnere.

Det forventes du har en baggrund som elinstallatør eller tilsvarende. At du skriver og taler dansk, og har erfaring med el kalkulationer. Du kan arbejde selvstændigt og struktureret, og har lyst til at sætte dit præg på virksomheden.

Man forventer, du har +5 års erfaring med kalkulation af større byggesager.

Virksomheden tilbyder dig:
Virksomheden tilbyder dig en udfordrende stilling med høj grad af involvering i en dynamisk organisation, hvor du selv har mulighed for at planlægge din arbejdstid.

Du vil som udgangspunkt få arbejdssted på virksomhedens adresse i Aarhus, men der er mulighed for fleksibilitet i forhold til hjemmearbejdsplads, så der er plads til både familie og arbejdsliv. I virksomheden lægger man vægt på at have en arbejdsuge på max 37 timer.

Virksomheden tilbyder en attraktiv lønpakke, med pension og sundhedsforsikring.  

Ansøgning

Alle spørgsmål kan rettes til prokan rekruttering, partner Finn Villemoes Pedersen på 24 20 06 13 mail fvp@prokan.dk eller send en ansøgning via vores hjemmeside.

Vi gør opmærksom på, at der ikke er anført nogen ansøgningsfrist på vore stillinger. Stillingen vil blive taget af nettet, når vi har fundet den rette kandidat til jobbet.

                                                                                                    Logo                    

Søg online
 
Send til en ven