Teknisk projektleder til industriel automation

Teknisk projektleder til industriel automation 

prokan rekruttering søger for tic-elkas A/S i Randers, en teknisk projektleder til industriel automation. Du kommer til at arbejde med mindre og større industrikunder inden for proces, food og maskinproduktion

Om virksomheden:
Tic-elkas A/S har 50 års erfaring i at tilbyde automation, industrielle styre- og fordelingstavler, UPS, Power Supply Systems samt montage til en bred vifte af danske og internationale kunder.

Du får omkring 170 nye kollegaer fordelt på 3 afdelinger i Skovlunde, Randers og Kaunas i Litauen. Mere specifikt bliver du en del af vores projektafdeling i Randers, hvor 7 kollegaer står klar til at byde dig velkommen.  

Opgaven:
Din arbejdsdag foregår typisk på kontoret i tæt dialog med kollegaer såvel i Danmark som Litauen, leverandører samt ikke mindst med virksomhedens kunder.

Du har både større sager, der varer fra et halvt til et helt år, og til mindre sager, som kan løses på en dag.

Af opgaver du forventes at løse er:

  • Styring af projekter til industrielle maskin- og procesanlæg, infrastruktur, effektfordeling.
  • Udarbejdelse af tilbudsgrundlag til kunder, i samarbejde med firmaets tilbudsberegnere.
  • Opfølgning på tværs af afdelinger med produktion, automation og installation.
  • Udarbejdelse af projekt budget, tidsplan og risikovurdering
  • Økonomisk ansvar for egne projekter

Personlige og faglige kvalifikationer:
Du har et stort drive, en positiv livsindstilling og tilgang til opgaverne. Det er vigtigt, at du er systematisk i din tilgang og er i stand til at overskue store projekter.

Det forventes du har en baggrund som elinstallatør, maskinmester, el ingeniør, automationsteknolog, hardwarekonstruktør, eller elektriker med erfaring med tavle projektering.

Det er en fordel, hvis du kender til projektering af tavler, men stillingen her, er ikke fokuseret på udarbejdelse af diagrammer, tegninger og anden dokumentation.

Det er vigtigt at du har lysten til at lære og evnen til at holde overblikket, løbende have kommunikation med kunder og styre projektet hele vejen i mål.

 

Det vil være en fordel at du:

  • Har erfaring fra lignende stilling.
  • Kendskab til relevante standarter som EN61439, EN60204-1 og gerne UL508A
  • Har et godt kendskab til Office-pakken
  • Kan begå dig på engelsk i skrift og tale, så du kan kommunikere virksomhedens kunder og engelsksprogede medarbejdere.

Virksomheden tilbyder dig:
Virksomheden tilbyder dig en udfordrende stilling med høj grad af involvering i en dynamisk organisation, hvor du selv har mulighed for at planlægge din arbejdstid, da du tilbydes flextid og mulighed for at arbejde hjemme fra.  

Du tilbydes en attraktiv lønpakke, med pension, sundhedsforsikring, laptop og mobiltelefon  

Ansøgning

Alle spørgsmål kan rettes til prokan rekruttering, partner and headhunter Finn Villemoes Pedersen på 24 20 06 13 mail fvp@prokan.dk eller send en ansøgning via vores hjemmeside.

Vi gør opmærksom på, at der ikke er anført nogen ansøgningsfrist på vore stillinger. Stillingen vil blive taget af nettet, når vi har fundet den rette kandidat til jobbet.

 

 

                                                                                                    Logo                    

Søg online
 
Send til en ven