Print deze pagina

Laborant diagnostische beeldvorming Diergeneeskunde (1,0 fte)


Functie
Binnen het departement Clinical Sciences zijn we op zoek naar een enthousiaste radiodiagnostisch laborant om het team van de diagnostische beeldvorming te versterken. Als laborant diagnostische beeldvorming kom je te werken in een gespecialiseerd team van collegalaboranten, assistenten en radiologen. Dit team draagt binnen de universiteitskliniek de zorg voor alle diagnostische beeldvormende onderzoeken bij gezelschapsdieren en paarden, temidden van een dynamische en multidisciplinaire omgeving.

Voor het uitvoeren van de patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs is de afdeling uitgerust met conventionele röntgendiagnostiek, echografie, CT, MR en een SPECT/CT scanner. Tevens heb je als laborant een actieve rol in het geven van onderwijs aan studenten Diergeneeskunde en het begeleiden van stagiaires. Een deel van de laboranten van de diagnostische beeldvorming verzorgt naast de beeldvormende onderzoeken ook de therapeutische bestralingen bij gezelschapsdieren.

Als laborant binnen de universiteitskliniek van Diergeneeskunde maak je onderdeel uit van gespecialiseerd team en heb je een betrokken, verantwoordelijke en afwisselende functie in een inspirerende omgeving.

Profiel
Wat hebben wij van jou nodig?
  • ruime ervaring op het gebied van diagnostische beeldvorming, bij voorkeur een MBRT-opleiding;
  • enige ervaring met CT/MR en/of SPECT-CT is een pre;
  • ervaring en affiniteit heeft met gezelschapsdieren en paarden;
  • goed in teamverband kunnen werken;
  • gede communicatieve vaardigheden;
  • en zowel naar patiënteigenaren als clinici/onderzoekers een servicegerichte houding.

Wij zijn op zoek naar een leuke collega die met plezier in teamverband werkt en geniet van een dynamische, educatieve onderzoeksomgeving.

Aanbod

Wij bieden een dienstverband (1,0 fte) voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren hoort verlenging tot de mogelijkheden. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 2.700,- en maximaal € 3.606,- (schaal 8 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.


Over de organisatie

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability. 


De faculteit Diergeneeskunde is de enige instelling in Nederland die dierenartsen opleidt. Daarnaast werken onderzoekers samen aan vernieuwend, wetenschappelijk onderzoek rondom de thema’s One Health, One Medicine en Veterinary Biomedicine. Bovendien levert de faculteit specialistische klinische zorg in het grootste academische dierenziekenhuis van Europa: het Universitair Diergeneeskundig Centrum Utrecht. Aandacht voor ziekte, gezondheid en welzijn van het dier en zijn omgeving vormt de basis onder de drie pijlers van onze faculteit: onderwijs, onderzoek en diergezondheidszorg. De faculteit telt circa 1.500 studenten en 900 medewerkers.


Bij het departement Clinical Sciences van de faculteit Diergeneeskunde werkt een toegewijd team professionals van verschillende disciplines. Hierdoor kunnen we de geneeskunde van gezelschapsdieren en paarden tot op het hoogste specialistische niveau uitoefenen en continu verbeteren. Op het departement worden de drie kerntaken patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs met passie vervuld en daar waar mogelijk wordt de verbinding tussen deze drie kerntaken gezocht.

Aanvullende informatie
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Joris de Brouwer (teamleider Diagnostische Beeldvorming), via j.j.debrouwer@uu.nl of (030) 253 11 13.

Solliciteren
Iedereen verdient het om zich thuis te voelen bij onze universiteit. We verwelkomen medewerkers met een grote verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven. Om je aan te melden, stuur je je curriculum vitae, inclusief een motivatiebrief, via de onderstaande knop.

Vanwege het coronavirus worden de gesprekken afgenomen via videogesprekken.

Reageren uiterlijk
30/11/2021
Solliciteer
 
Vacature doorsturen
 
Bovenaan