Print deze pagina

DevOps Engineer / softwareontwikkelaar (0,8 - 1,0 fte)


Functie
Heb je ervaring met onderwijs en IT? En wil je een opensourcesoftware onderwijsplatform ontwikkelen en onderhouden? De Universiteit Utrecht zoekt een DevOps Engineer/softwareontwikkelaar die zich richt op de open source applicatie Moodle. Moodle is één van de learning management systemen (LMS) voor ons onderwijs. De Universiteit Utrecht is vooruitstrevend in onderzoek en onderwijs. Dat vraagt om innovatieve IT-voorzieningen voor onze docenten en onderzoekers. En om de beste IT-specialisten!

Wat ga je doen?
 • Je draagt bij aan de verdere ontwikkeling van ons Moodle platform.
 • Je maakt software, scripts en werkt binnen gevirtualiseerde omgevingen.
 • Je ontwikkelt nieuwe functionaliteiten voor het onderwijsplatform.
 • Je ondersteunt de domeinarchitect en product owner bij complexe vraagstukken.
 • Je ondersteunt de technisch applicatiebeheerders.
 • Je werkt vanuit een Agile gedachtegoed en je weet de organisatie om je heen te betrekken bij de ontwikkeling.

Profiel
Wat breng je mee?
 • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding, of een vergelijkbaar werk- en denkniveau.
 • Je hebt ervaring als softwareontwikkelaar of DevOps-engineer.
 • Je hebt ervaring met HTML, CSS en Javascript.
 • Je hebt ruime kennis van Linux en PHP 7.
 • Je hebt ervaring met SQL en relationele databases, bij voorkeur PostgreSQL.
 • Je hebt kennis van beveiliging van webapplicaties.
 • Bij voorkeur heb je ervaring met bijvoorbeeld git, Ansible en Docker.
 • Ervaring met Moodle is een pre.
 • Je bent zorgvuldig in je werk.

Aanbod

Wij bieden een tijdelijk dienstverband (0,8 - 1,0 fte) voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren hoort een dienstverband voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 2.836,- en maximaal € 4.474,- (schaal 10 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Tevens krijg je de beschikking over een laptop en een mobiele telefoon van de Universiteit Utrecht.

Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.


Over de organisatie

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability. 


De Universitaire Bestuursdienst werkt aan de geïntegreerde ondersteuning van het bestuur van de Universiteit Utrecht. Acht directies ondersteunen het College van Bestuur bij het opstellen en uitvoeren van de jaarlijkse bestuursagenda, het vierjaarlijkse strategisch plan en bij het verlenen van diensten.


De directie ITS  is onderdeel van de Universitaire Bestuursdienst van de Universiteit Utrecht. Hier krijg je een indruk van werken bij ITS. Een inspirerende en prettige werkomgeving met leuke collega’s. Je werklocatie is het Utrecht Science Park. Natuurlijk kun je flexibel werken. Information and Technology Services bestaat uit negen multidisciplinaire afdelingen waarbinnen beheer- en innovatiespecialisten samenwerken. Uitgangspunten hierbij zijn: klantgericht werken, gericht op de betrouwbaarheid en kwaliteit van de dienstverlening. Maar ook: investeren in innovatie en eigentijdse technologie. Daarbij staat veiligheid van de UU-data hoog in het vaandel.

Aanvullende informatie
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met:
Frank Heere (Department Manager Research & Data Management Services), via f.h.heere@uu.nl of 06 26 73 28 43.

Solliciteren
Iedereen verdient het om zich thuis te voelen bij onze universiteit. We verwelkomen medewerkers met een grote verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven. Heb je interesse om te solliciteren? Stuur je motivatiebrief en cv toe via onderstaande sollicitatieknop.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Reageren uiterlijk
12/12/2021
Solliciteer
 
Vacature doorsturen
 
Bovenaan