Print deze pagina

Functioneel beheerder CRM en Service Management (0,8 - 1,0 fte)


Functie
De Universiteit Utrecht zoekt een functioneel beheerder voor de afdeling Business Intelligence, Integration & Online Services (BIOS). Word jij de functioneel beheerder voor onze CRM en Service Management applicaties? Je bent de schakel tussen de betrokken (technische) partijen en de eindgebruikers van de applicaties.

De Universiteit Utrecht gebruikt diverse CRM applicaties voor verschillende doelgroepen. De afdeling BIOS is verantwoordelijk voor het beheer van de CRM-omgevingen voor studiekiezers, alumni, fondsenwervers en strategische relaties van de universiteit. BIOS biedt ook diensten op het gebied van Service Management aan verschillende afdelingen binnen de universiteit. Dit houdt in dat BIOS zorgt voor het beheer en de inrichting van onder andere het universiteitsbrede meldingensysteem.

Wat ga je doen?
Je werkt bij de afdeling BIOS van de directie Information and Technology Services (ITS). Je houdt je bezig met CRM en met Service Management. Met jouw expertise en oplossingsgerichte manier van denken, treed je op als adviseur op dit vlak. Eindgebruikers kunnen een beroep op jou doen voor ondersteuning. En je werkt samen met de leveranciers.

Voor CRM applicaties:
 • Je zorgt dat de inrichting en de functionaliteit van de applicaties aansluit op de behoeften en wensen van de gebruikers. Eén van de CRM-applicaties wordt binnenkort vervangen. Bij die implementatie ben je vanaf de start betrokken.
 • Je bent medeverantwoordelijk voor de beschikbaarheid en continuïteit van de CRM-applicaties en je zorgt voor de (door)ontwikkeling van interfacing met gekoppelde systemen.
 • Ook heb je een belangrijke taak in de doorontwikkeling van de CRM-applicaties. Je ondersteunt de product owner en databasemanagers bij de inventarisatie en uitwerking van gebruikerswensen. Deze worden vertaald naar user stories en met de leverancier afgestemd. Je coördineert vervolgens de acceptatietesten en uitrol van de ontwikkelde functionaliteiten.
 • Voor al deze zaken werk je samen met de afdeling Communicatie & Marketing en de key-users van de applicaties.

Voor Service Management:
Je bent één van de functioneel beheerders voor het Service Management Systeem. Samen met de andere functioneel beheerders ben je verantwoordelijk voor het configureren van het systeem en het oplossen van meldingen van gebruikers.

Profiel
Wat breng je mee?
 • Je hebt minimaal hbo-werk- en denkniveau of aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie.
 • Je hebt ervaring met ITIL en/of BISL.
 • Je communiceert gemakkelijk met klanten en IT-beheerders.
 • Je werkt zelfstandig en accuraat.
 • Je bent leergierig en staat open voor de kennis en kunde van anderen. Je deelt je eigen kennis. Ook verdiep je je graag in nieuwe ontwikkelingen.
 • Je bent een doorzetter met een positieve instelling.
 • Je hebt ervaring met het werken onder AVG richtlijnen.
 • Je hebt bij voorkeur ook kennis van CRM-systemen in het onderwijs en/of Service Management systemen. Je staat ervoor open om meer over deze producten te leren.
 • Heb je al vaker samengewerkt met communicatie- en marketingafdelingen en ken je de dynamiek? Ook dat is een pré.

Aanbod

Het betreft een dienstverband (0,8 - 1,0 fte) voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren hoort een dienstverband voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 2.968,- en maximaal € 4.078,- (schaal 9 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.


Over de organisatie

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability. 


De Universitaire Bestuursdienst werkt aan de geïntegreerde ondersteuning van het bestuur van de Universiteit Utrecht. Acht directies ondersteunen het College van Bestuur bij het opstellen en uitvoeren van de jaarlijkse bestuursagenda, het vierjaarlijkse strategisch plan en bij het verlenen van diensten.


De directie ITS is onderdeel van de Universitaire Bestuursdienst van de Universiteit Utrecht. Information and Technology Services bestaat uit negen multidisciplinaire afdelingen waarbinnen beheer- en innovatiespecialisten samenwerken. Uitgangspunten hierbij zijn: klantgericht werken, gericht op betrouwbaarheid en kwaliteit van de dienstverlening. Maar ook: investeren in innovatie en eigentijdse technologie. Daarbij staat veiligheid van de UU-data hoog in het vaandel.

Aanvullende informatie
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met:
Veroniek Blommaert (afdelingshoofd BIOS), via v.e.m.blommaert-verwer@uu.nl of (030) 253 36 60.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Iedereen verdient het om zich thuis te voelen bij onze universiteit. We verwelkomen medewerkers met een grote verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven. Heb je interesse om te solliciteren? Stuur je motivatiebrief en cv toe via onderstaande sollicitatieknop.

Reageren uiterlijk
10/12/2021
Solliciteer
 
Vacature doorsturen
 
Bovenaan