Print deze pagina

Financieel administrateur (0,6 - 0,8 fte)

Als je bij ons werkt, ben je onderdeel van een gezellig team van wie je altijd op aan kunt. Je krijgt alle handvatten aangereikt om jezelf te ontwikkelen tot een professioneel financial. Zie jij dit, en het dragen van verantwoordelijkheid voor een deel van onze administratie wel zitten? Dan komen we graag in contact met jou.

Jij bent een man of vrouw met interesse voor financiën. Je wilt dit graag in de praktijk brengen en een deel van onze (project) administraties beheren. Je wilt je graag verder ontwikkelen als financial en waar het kan misschien wel doorgroeien naar bijvoorbeeld een control functie. Als financieel administrateur verwachten wij van jou:

- Je ondersteunt controllers en neemt alle administratieve taken uit hun handen en speelt hierin een pro-actieve rol;
- Je zorgt voor facturering van alle onderwijs- en onderzoekswerkzaamheden;
- Je controleert de inkoopfacturen en declaraties;
- Je voert de projectenadministratie;
- Je stelt periodieke rapportages op en ondersteunt bij het opstellen van het balansdossier.
Profiel
Bij de faculteit REBO krijg je de kans in de financiële keuken van de faculteit en de universiteit te kijken. Als financieel administrateur heb je de verantwoordelijkheid voor jouw deel van de administratie. Die uitdaging schrikt je niet af.

- Je hebt een MBO/HBO opleiding gevolgd;
- Je hebt affiniteit met financiën;
- Je voelt je thuis in een digitale omgeving en het werken met een geautomatiseerd boekhoudsysteem. (SAP/Business Objects/Office);
- Je vindt het leuk om te werken met een internationaal tintje en kennis van de Engelse taal is daarbij een pré.

Aanbod
Je krijgt een tijdelijk dienstverband (0,6 - 0,8 fte) voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren wordt het dienstverband omgezet in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 2.471,- en maximaal € 3.764,- (schaal 7- 8 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. 

Verder geniet je bij de Universiteit Utrecht van een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Over de organisatie

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

De faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie van de Universiteit Utrecht is een unieke combinatie van 3 departementen: Rechtsgeleerdheid, Economie en Bestuurs- en Organisatiewetenschap. Deze drie vakgebieden verzorgen afzonderlijk én gezamenlijk onderwijs en onderzoek. Door dit multidisciplinaire aanbod is de faculteit een onderscheidende partner voor kennisoverdracht op hoog niveau.

De afdeling F&C maakt onderdeel uit van de Facultaire Service Organisatie van de faculteit REBO en bestaat uit dertien medewerkers. De afdeling F&C verzorgt onder meer de financieel-administratieve ondersteuning, deels op locatie bij de te onderscheiden departementen.Aanvullende informatie
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met:
Jan van der Stelt (Controller F&C), via j.vanderstelt@uu.nl

Solliciteren

Iedereen verdient het om zich thuis te voelen bij onze universiteit. We verwelkomen medewerkers met een grote verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven. Heb je interesse om te solliciteren? Stuur je motivatiebrief en cv toe via onderstaande sollicitatieknop.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Reageren uiterlijk
15/08/2022
Solliciteer
 
Vacature doorsturen
 
Bovenaan