Print deze pagina

Projectmanager Gebiedsontwikkeling Utrecht Science Park (0,8 - 1.0 fte)


Functie

Ben jij een ervaren projectmanager in de wereld van de gebiedsontwikkeling? Dan zoeken wij jou. Om mee te bouwen aan een duurzaam en dynamisch Utrecht Science Park (USP). De Universiteit Utrecht is eigenaar van een groot deel van de grond en de gebouwen op het Science Park. De komende tien jaar investeren we ruim 800 miljoen euro in duurzame gebouwen en gebiedsontwikkeling. De directie Vastgoed & Campus staat aan de lat voor deze bijzondere uitdaging. We verwelkomen je graag in ons team.

 

De functie 
Het Utrecht Science Park (USP) is een gebied met een unieke concentratie van kennisinstellingen en bedrijven. Ontmoeten, samenwerken, kennis delen en innoveren staan centraal op het USP. De afdeling Gebiedsontwikkeling werkt hard aan het USP van de toekomst. Het doel? Een levendige omgeving die uitnodigt tot ontmoeten, bewegen en participeren. Kortom: we gaan voor groen, zichtbaar duurzaam, autoluw, dynamisch, sportief, bedrijvig en slim! Onze doelstelling biedt mooie uitdagingen voor de huisvesting, inrichting en bereikbaarheid van het USP.

 

Als projectmanager realiseer je projecten in ons buitengebied van A tot Z, inclusief de overdracht aan de beheerorganisatie. Ook organiseer je aanbestedingen en vergunningstrajecten. Daarnaast leid je projecten waarbij we grond in erfpacht geven aan partners op het Science Park. We richten ons daarbij op het bouw- en woonrijp maken van de gronden.


Profiel

Wie ben jij?

 • Jij bent een projectmanager met oog voor ieders belangen. Je kan je goed inleven in de verschillende stakeholders en gebruikers van het Science Park.
 • Je bent een prettige en verbindende persoonlijkheid.
 • Je bent proactief en resultaatgericht. Je bent scherp en analytisch.
 • Je weet doelen te bereiken. Onderhandelen ligt jou goed.
 • Je bent bekend met besluitvormingsdocumenten over investeringen.
 • Je bent initiatiefrijk, energiek en houdt van innovatief (samen)werken.
 • Je kunt complexe technische vraagstukken goed verwoorden (mondeling en schriftelijk).


Kortom: je brengt expertise én sfeer.

 

Wat breng je mee?

 • Je hebt een opleiding op hbo of wo-niveau. Bijvoorbeeld Civiele Techniek of Campus Real Estate. Of bijvoorbeeld Bouwkunde met civieltechnische ervaring.
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
 • Je bent door de wol geverfd als het gaat om projectmanagement. Je kent projectmanagementmethodieken, zoals Prince2.
 • Je hebt ruime ervaring met inkopen, aanbesteden en contracteren. Ook ben je thuis in vergunningstrajecten en de omgevingswet.
 • Je bent ervaren in het samenwerken met gemeenten, provincies of vergelijkbare organisaties. Je kent de dynamiek en politiek.
 • Je gaat voor duurzaamheid, dat is een voorwaarde! Heb je ook affiniteit met vitaliteit, Smart Cities en vergelijkbare innovaties? Dat is een pre.

Aanbod

Wij bieden een contract (0,8 - 1,0 fte) voor een jaar met – bij goed functioneren - uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 4.406,- en maximaal € 5.656,- (schaal 12 van de cao Nederlandse Universiteiten, UFO-profiel Projectmanager 3) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk hier voor meer informatie over werken bij de Universiteit Utrecht.


Over de organisatie

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability. 


De directie Vastgoed & Campus is één van de directies van de Universitaire Bestuursdienst en heeft als rol om ervoor te zorgen dat medewerkers, studenten en bezoekers van de universiteit kunnen excelleren in hun onderzoek en onderwijs middels inspirerende, veilige, duurzame huisvesting en omgeving op het Utrecht Science Park, International Campus Utrecht en de binnenstad van Utrecht.


Door de wensen vanuit het primaire proces goed te begrijpen ondersteunt Vastgoed & Campus de faculteiten en diensten met huisvesting en gebiedsontwikkeling die kostenefficiënt, veilig, duurzaam en toekomstbestendig is waarbij de focus ligt op gebruikscomfort. Vastgoed &Campus bestaat uit drie afdelingen: Gebiedsontwikkeling, Huisvesting en Strategie, Advies & Energie.

Inspirerend leiderschap 
Werk je bij ons, dan werk je vanuit inspirerend leiderschap. Onze directeur Vastgoed & Campus, Fiona van ’t Hullenaar, heeft in 2019 een award gewonnen voor persoonlijk leiderschap en lef in de groene bouw- en vastgoedsector.


Aanvullende informatie

Leg gerust contact voor meer informatie. Stuur een bericht via whatsapp of LinkedIn. Dan neemt René den Houting contact met je op. Hij is adjunct directeur Vastgoed & Campus. Email: r.a.denhouting@uu.nl. Telefoon/whatsapp: 06 24 45 77 03.


Solliciteren

Iedereen verdient het om zich thuis te voelen bij onze universiteit. We verwelkomen medewerkers met een grote verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven. Je sollicitatie kan je via onderstaande sollicitatieknop versturen t.a.v. René den Houting.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

In verband met de huidige maatregelen omtrent corona zullen de gesprekken mogelijk online plaatsvinden.


Reageren uiterlijk
05/06/2020
Solliciteer
 
Vacature doorsturen
 
Bovenaan