Print deze pagina

Adviseur Openbare Ruimte Universiteit Utrecht (0,8 – 1,0 fte)


Functie

Ben jij een ervaren adviseur met een civieltechnische en groene achtergrond? Wil je een belangrijke bijdrage leveren aan het beheer en onderhoud van de campusterreinen van de Universiteit Utrecht? En zoek je afwisseling en uitdaging in je werk? Dan maken we graag kennis met jou!

De Universiteit Utrecht heeft drie campuslocaties: de binnenstad van Utrecht, het University College en het Utrecht Science Park (voorheen De Uithof). Het Utrecht Science Park heeft een terreinoppervlak van ongeveer 300 hectare. We streven naar een goede balans tussen verstedelijking en landschappelijke omgevingswaarden.


Wat ga je doen?

Je geeft gevraagd en ongevraagd advies ten behoeve van het beheer en onderhoud van de campusterreinen van de Universiteit Utrecht. Tot je werkzaamheden behoren: 

 • het geven van, gevraagd en ongevraagd, advies naar aanleiding van specifieke vraagstukken in relatie tot het beheer en onderhoud van de campusterreinen;
  • het geven van advies ten behoeve van planmatige onderhoudsprojecten;
  • het binnen een projectteam uitwerken van technische ontwerpdocumenten op basis waarvan een vergunning aangevraagd kan worden, een aanbesteding kan plaatsvinden en de kwaliteit van het eindproduct kan worden geborgd;
  • het opstellen van ramingen en werkomschrijvingen n.a.v. het Meer Jaren Onderhoudsplan (MJOP);
  • het opstellen van duurzame beheerplannen gebaseerd op Total Cost of Ownership (TCO).
 • om met behulp van de beheerapplicatie i-Asset:
  • rapportages op te stellen met managementinformatie voor het nemen onderhoudsbeslissingen of het opstellen van planningen;
  • rapportages op te stellen ten behoeve van het risico gestuurd onderhoud;
  • themakaarten aan te maken, om inzicht te geven in de assets.

Profiel

Wat breng je mee?

Je bent een ervaren professional. Met jouw expertise lever je een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van ons beheer en onderhoud. Ben jij de collega die we zoeken?

 • Je hebt hbo of wo werk- en denkniveau.
 • Je hebt minstens vijf jaar werkervaring op het gebied van beheer en onderhoud van de openbare ruimte.
 • Je combineert vakkennis met analytisch denkvermogen.
 • Je hebt ervaring met contracten en contractbeheer.
 • Je hebt financieel inzicht. Bijvoorbeeld als het gaat om duurzame beheerplannen.
 • Je maakt gemakkelijk contact en hebt overtuigingskracht. Je bent een teamspeler.
 • Je bent analytisch én praktisch ingesteld.
 • Je bent positief en energiek. Je denkt in mogelijkheden en bent resultaatgericht.
 • Je gaat voor duurzaamheid in je werk.

Aanbod

Wij bieden een tijdelijk dienstverband (0,8 - 1,0 fte) voor de duur van een jaar (met een proeftijd van twee maanden). Bij goed functioneren hoort een dienstverband voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden.

Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 2.790,- en maximaal € 4.402,- (schaal 10 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk hier voor meer informatie over werken bij de Universiteit Utrecht.

Over de organisatie

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

De Universitaire Bestuursdienst (UBD) werkt aan de geïntegreerde ondersteuning van het bestuur van de Universiteit Utrecht. Acht directies ondersteunen het College van Bestuur bij het opstellen en uitvoeren van de jaarlijkse bestuursagenda en het vierjaarlijkse strategisch plan en bij het verlenen van diensten.


Het Facilitair Service Centrum (FSC) is een één van de directies van de Universitaire bestuursdienst. Het FSC biedt een breed scala aan producten en ondersteunende diensten aan de universitaire faculteiten en diensten, alsook aan individuele medewerkers, studenten en externe huurders. De werkzaamheden worden door circa 300 interne medewerkers uitgevoerd. Het FSC hecht grote waarde aan duurzaamheid bij het uitvoeren van haar diensten en in de eigen bedrijfsvoering.


Binnen het FSC is de afdeling Onderhoud en Beheer verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van de gebouwen en de openbare ruimte. Deze afdeling bestaat uit een afdeling Technisch Beheer, vier regionale afdelingen voor het technisch onderhoud aan de gebouwen, een afdeling voor het onderhoud aan de buitenruimte en een afdeling voor de gebouwgebonden aanpassingen.


Aanvullende informatie

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Frits Verdam, teamleider Technisch advies, via 06 22 60 45 03.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteren
Iedereen verdient het om zich thuis te voelen bij onze universiteit. We verwelkomen medewerkers met een grote verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven. Heb je interesse om te solliciteren? Stuur je motivatiebrief en cv toe via onderstaande sollicitatieknop.


In verband met de huidige maatregelen omtrent corona zullen de gesprekken mogelijk online plaatsvinden.


Reageren uiterlijk
08/11/2020
Solliciteer
 
Vacature doorsturen
 
Bovenaan