Sådan får du hurtigt dit nye job som leder,
chef eller direktør
 

Det kan nogle gange være op ad bakke når du skal finde dit nye job, for det er langt tid siden du sidst har søgt et job. Jobbene er altid kommet af sig selv. Alderen er så pludselig begyndt af giver nye udfordringer, hvad pokker gør jeg nu? ProNetværk har hjulpet mere end 200 med at komme videre i erhvervslivet.

Om virksomheden:
I prokan rekruttering har vi stor erfaring med at hjælpe virksomheder med at finde den rigtige medarbejder, men også med outplacement hvor vi hjælper ledige kandidater med at finde deres nye drømmejob. 

Svært at komme til samtale:
Vi har haft mere end 23 hold i proces. Hvor de i netværk af ca. 10 deltagere pr hold har fået og givet hinanden inspiration til hvordan man tackler opgaven med at finde nye udfordringer - fordi det at søge nyt job reelt set er et af de sværeste, ensomste og mest psykisk belastende jobs der findes.

Det er denne type netværk vi tilbyder ledige chefer og ledere at deltage i. Din investering er et mindre administrationsgebyr for 6 møder a 3 timer. Efter hvert møde modtager du diverse kursusmaterialer samt videoer der kan hjælpe dig i processen. Vi forventer, at så længe man er medlem, så engagerer du dig i møderne og deltager konstruktivt i dialogen.

Netværkets sammensætning:
Netværket sammensættes af personer som har udøvet ledelse på mellemhøjt og højt niveau og så vidt muligt uden at konkurrere om de samme jobs. Det giver den bedste dialog i netværket.

Du kan have haft titel af direktør, salgsdirektør, produktionsdirektør, økonomidirektør landechef, produktionschef, salgschef, logistikchef, lagerchef eller lignende i en lille eller mellemstor virksomhed eller afdelingsleder i en stor virksomhed.

Prokan rekruttering giver kaffen og stiller mødelokaler i Kolding til rådighed. Vi står for de faglige indlæg omkring jobsøgningen. 

Se testimonials på www.prokan.dk under ”For jobsøgende”

Se YouTube video: https://www.youtube.com/watch?v=C4P5a-Gkl1M

86% er kommet i arbejde:
Indtil nu er lidt over 88% af deltagerne kommet i arbejde indenfor 6 måneder efter deltagelse på disse kurser.

Du kommer med åbent sind og deltager konstruktivt og aktivt i dialogen. Det er naturligvis en forudsætning at der er fuld fortrolighed i netværket. Netværksgrupperne er begrænset til ca. 10-12 deltagere pr gruppe og du bliver samtidig medlem af en større gruppe på over 220 af tidligere deltagere.

Sådan kommer du med:
For at kunne komme med i netværket skal du sende en kortfattet ansøgning og dit CV. Vi sammensætter gruppen ud fra hvordan vi mener netværket kommer til at fungere bedst.

Lyder det som noget for dig? Så er du velkommen til at kontakte partner Jens Mikael Arnoldsen fra prokan rekruttering på 30 61 60 70, eller søge om optagelse i netværket via nedenstående link.  

Vi gør opmærksom på, at der ikke er anført nogen ansøgningsfrist på dette projekt. Vi starter netværket når vi har 8-10 relevante kandidater.

 

                                                                                                    Logo                    


Søg stilling online
 
Send til en ven