KAM eller sælger
til fødevarevirksomhed i Trekantområdet 

Til en større kødforarbejdende virksomhed i Trekantområdet søges en fagligt dygtig og robust KAM eller sælger med stor erfaring, der med reference til salgsdirektøren kan betjene det danske og nordtysk marked

Virksomheden:
Er en kødforarbejdende virksomhed med mere end 300 ansatte i produktionen. Virksomheden arbejder målrettet med at sikre høj og ensartet kvalitet på alle produkter og har en meget stor eksport, hovedsalig til Vest- og Sydeuropa.

Faglige kvalifikationer:

Vi forventer, at du har et indgående branchekendskab og brænder for salg og kundepleje. Du kommer sikkert med en baggrund som slagter eller kok, men har du erhvervet din erfaring på området på anden vis vil det det også være OK. Vi fokuserer mere på erfaring, drive og initiativ end på alder.

Personlige kvalifikationer:
Du er god til at skabe relationer og har sikkert allerede et stort netværk i branchen. Vi forventer at du er er beslutsom, målrettet og ambitiøs, med andre ord en fighter der kan skabe resultater. Du er herudover initiativrig, energisk og struktureret. Du kender det danske marked og må også gerne have erfaring fra det tyske marked. Vi forventer at du udover dansk også kan begå dig på tysk.

 Virksomheden tilbyder dig:

  • Et spændende job med udviklingsmuligheder, både fagligt og personligt.
  • Ansættelse i en ekspanderende, international og dynamisk virksomhed.
  • En afvekslende og udfordrende hverdag.
  • En attraktiv gage efter kvalifikationer.
  • Attraktive omgivelser.

Din ansøgning:
Vi forventer af du har bopæl i det sydjyske eller Nordtyskland.  Føler du, at det er et job for dig, så glæder vi os til at modtage din ansøgning

Er du interesseret i at vide mere om dette spændende job, er du velkommen til at kontakte, Tilly Lindgren på 22 66 01 13, Jens Arnoldsen på 30 61 60 70 eller sende en ansøgning via denne annonce eller vores hjemmeside.

Vi gør opmærksom på, at der ikke er anført nogen ansøgningsfrist på vores stillinger. Stillingen vil blive taget af nettet, når vi har fundet den rette kandidat til jobbet.

                                                                                                    Logo                    

Søg online
 
Send til en ven