Print deze pagina

Specialist in Opleiding Diagnostische Beeldvorming (Residency companion animal track) (1,0 fte)


Functie
Bij de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht is plek voor een Specialist in Opleiding Diagnostische Beeldvorming Gezelschapsdieren. Ben je geïnteresseerd? Lees dan het volledige profiel en solliciteer.

Je wordt opgeleid tot Specialist Diagnostische Beeldvorming waarbij je, met een toenemende zelfstandigheid gaat bijdragen aan:
  • de patiëntenzorg van gezelschapsdieren en paarden;
  • het onderwijs aan studenten;
  • het onderzoek van de discipline Diagnostische Beeldvorming.

Na een inwerkperiode participeer je ook in het avond- en weekenddienstenrooster van de discipline.

Profiel
Wij vragen een dierenarts met ten minste één jaar ervaring in de geneeskunde van gezelschapsdieren in een specialistische kliniek ('internship'), dan wel een dierenarts die ten minste twee jaar werkzaam is geweest in een goed geoutilleerde gezelschapsdierenpraktijk met goede referenties.

Je hebt een sterke motivatie en aantoonbare affiniteit met de veterinaire diagnostische beeldvorming. De opleiding zal naast het praktische werk ook wetenschappelijke vorming inhouden met als doel het publiceren van een tweetal publicaties. Je gaat bijdragen aan het onderwijs voor de diergeneeskundige studenten. Ervaring is een pré. Bij de discipline Diagnostische Beeldvorming staan kwaliteit, klantvriendelijkheid en efficiency voorop en de succesvolle kandidaat onderschrijft deze doelstellingen enthousiast. Verder ben je in staat om in teamverband te werken en beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Na/tijdens het volgen van de opleiding doe je het examen van het ECVDI (European College of Veterinary Diagnostic Imaging).

Aanbod

Wij bieden een dienstverband (1,0 fte) voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren hoort verlenging tot de mogelijkheden. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 2.836,- en maximaal € 4.474,- (schaal 10 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.


Over de organisatie
Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability. 

De faculteit Diergeneeskunde is de enige instelling in Nederland die dierenartsen opleidt. Daarnaast werken onderzoekers samen aan vernieuwend, wetenschappelijk onderzoek rondom de thema’s One Health, One Medicine en Veterinary Biomedicine. Bovendien levert de faculteit specialistische klinische zorg in het grootste academische dierenziekenhuis van Europa: het Universitair Diergeneeskundig Centrum Utrecht. Aandacht voor ziekte, gezondheid en welzijn van het dier en zijn omgeving vormt de basis onder de drie pijlers van onze faculteit: onderwijs, onderzoek en diergezondheidszorg. De faculteit telt circa 1.500 studenten en 900 medewerkers.


Je gaat werken bij de discipline Diagnostische Beeldvorming, waarbij je deel zal uitmaken van een team van specialisten veterinaire diagnostische beeldvorming (Dipl. ECVDI), specialisten in opleiding, laboranten en dierverzorgers. De discipline Diagnostische Beeldvorming van het Departement Clinical Sciences verricht per jaar vele beeldvormende diagnostische onderzoeken (conventionele röntgendiagnostiek, echografie, CT, MRI, scintigrafie/SPECT) bij gezelschapsdieren en paarden.

Aanvullende informatie
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met:
dr. Stefanie Veraa (hoofd Diagnostische Beeldvorming), via s.veraa@uu.nl of (030) 253 11 13.

Solliciteren
Iedereen verdient het om zich thuis te voelen bij onze universiteit. We verwelkomen medewerkers met een grote verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven. Om je aan te melden, stuur je je curriculum vitae, inclusief een motivatiebrief, via de onderstaande knop.

Vanwege het coronavirus worden interviews afgenomen via videogesprekken.

Reageren uiterlijk
19/11/2021
Solliciteer
 
Vacature doorsturen
 
Bovenaan