Vul hier je gegevens in. Velden met een * zijn verplicht

Solliciteer direct!
 

Stage Acquisitie & Dispositie Vastgoed (36 uur p/w)


Standplaats
Amstelveen

Afdeling
Vastgoedsturing

Wat is jouw ambitie? Voor ons Acquisitie & Dispositie team in Amstelveen zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die leergierig is, niet bang is om de handen uit de mouwen te steken en het leuk vindt om zelfstandig aan de slag te gaan met opdrachten. Daarnaast is er tijd om te werken aan een zelfstandig onderzoek (stageopdracht of scriptie).

Jouw team
Het multidisciplinaire Acquisitie & Dispositie team is verantwoordelijk voor enerzijds het verkopen van de bestaande portefeuille (bezit wat niet past binnen de kernportefeuille) en anderzijds het aankopen van vastgoed om zo bij te dragen aan de groeiwens van Woonzorg Nederland. Om dit te bereiken is het Acquisitie- & Dispositie team opgericht. Het team bestaat o.a. uit een transactiemanager, twee vastgoeddeskundigen en een projectontwikkelaar.

Jouw stage
Als stagiair(e) vervul je een ondersteunende rol voor het team en is het voor jou een eerste kennismaking met de verschillende werkzaamheden die binnen een corporatie bestaan. Je zult bij alle facetten worden betrokken; zo ga je mee naar bezichtigingen, woon je diverse overleggen bij, werk je mee aan investeringsvoorstellen en verschillende excelklussen. Wij bieden je de gelegenheid ervaring op te doen op het gebied van aan- en verkoop in de opkomende markt van het senioren- en zorgvastgoed. Daarnaast heb je een zeer vrije keuze voor je onderzoeksopdracht (uiteraard wel in overleg met het team). Je zult ongeveer de helft van de tijd meedraaien met het team waardoor er veel tijd overblijft voor je onderzoek.    

Jouw bedrijf
Als grootste landelijke speler in de seniorenhuisvesting huisvesten wij bijna 5% van alle 65-plussers in de sociale doelgroep in Nederland. In bijna 30.000 zelfstandige huurwoningen en 12.500 wooneenheden in gebouwen die worden gehuurd door zorginstellingen. Dit is 10% van het totaal aan intramurale zorggebouwen. Wij zijn actief in 179 gemeenten. Dit is ongeveer de helft van alle Nederlandse gemeenten.

Wie jij bent
Je bent analytisch ingesteld en sterk met cijfers. Daarbij werk je efficiënt en gaat altijd secuur met je werk om. Je hebt kennis van vastgoed en kent Excel van binnen en van buiten. En uiteraard ben je een gezellig type.

Verder zien we graag het volgende op jouw cv:

  • Je bent bezig met een WO opleiding, bij voorkeur in een economische, bedrijfskundige, geografische of vastgoed gerelateerde richting.
  • Teamspeler.
  • Proactief en initiatiefrijk.
  • Affiniteit met onze doelgroep.

Wat je ervoor terugkrijgt
Een leuke en afwisselden stage waarin je samen met je collega’s de woonsituatie van senioren in Nederland op een hoger plan brengt. Je werkt in een mensgerichte organisatie. Je kunt ook rekenen op:

  • Een bruto stagevergoeding van € 400,-.
  • Reiskostenvergoeding
  • De mogelijkheid om jouw werkweek zo in te richten dat er een optimale werk-privé balans is.
  • Genoeg tijd om aan je onderzoek te werken.

Werken bij Woonzorg Nederland?
Lijkt een stage bij Woonzorg Nederland je leuk? Of nog beter: ben jij de stagiair dispositie & acquisitie die we zoeken? Upload dan je CV en motivatie. Vertel ons daarbij meteen voor welke periode je beschikbaar bent. 

Meer informatie? Neem contact op met Assetmanager Joosje Lugard via 06-11184119.

Naar boven