(NL) Assemblage monteur

(NL) Assemblage monteur


Wil jij als Assemblage Monteur in de machinebouw kwalitatief hoogwaardige en innovatieve machinelijnen bouwen voor klanten wereldwijd en heb je passie voor je vak? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Meyn is een technisch bedrijf dat machines ontwerpt én bouwt voor de pluimvee verwerkende industrie. Misschien klinkt dit jou nog niet direct als muziek in de oren, maar wij produceren en ontwikkelen (bijna) alle onderdelen en machines van A tot Z zelf en maken daarbij gebruik van geavanceerde technologieën. Bij Meyn vind je echte makers die met passie werken aan een kwaliteitsproduct.

Wij bouwen deze machines compleet vanaf het framewerk op tot een compleet klant specifiek eindproduct. Als Assemblage monteur dus een mooie uitdaging! Omdat je bij complete projecten betrokken bent, is het van belang dat je goed vanaf tekening kunt werken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij je aan veiligheidsregels en - normen houdt die wij in onze fabriek hanteren.


Functie-eisen:

  • MBO-3 niveau diploma in een van de volgende richtingen: werktuigbouw, mechatronica of besturingstechniek; 
  • Ervaring in machinebouw; 
  • Je kunt vanaf tekening werken; 
  • Kennis van pneumatiek en hydrauliek
  • Je beschikt over tenminste basiskennis van de bediening en de werking van de meest voorkomende hulpmiddelen en gereedschappen die gebruikt worden in de machinebouw;
  • Naast je technische kennis en kunde beschik je over goede communicatieve vaardigheden.
Apply for this vacancy
 
top