Print deze pagina

Allround dierverzorger/onderwijsmedewerker Landbouwhuisdieren (1,0 fte)


Functie
De faculteit Diergeneeskunde is op zoek naar een allround dierverzorger/onderwijsmedewerker landbouwhuisdieren. Je gaat werken bij de Tolakker, de onderwijsboerderij van de faculteit Diergeneeskunde. De Tolakker heeft een biologisch melkveebedrijf, gangbaar schapenbedrijf en een gangbaar vermeerderingsbedrijf met zeugen. De kerntaak van de boerderij is het verzorgen van onderwijs aan bachelor en master studenten Diergeneeskunde. Als allround medewerker voer je voornamelijk taken uit binnen het melkvee- en schapenbedrijf. Daarnaast wordt je ingezet in de varkensstal. De verzorging omvat alle voorkomende werkzaamheden en je begeleidt studenten tijdens practica en onderzoek.

Profiel
Wij vragen een enthousiaste dierverzorger die graag in een omgeving met studenten en docenten werkt en die affiniteit heeft met het verzorgen van landbouwhuisdieren. Je hebt minimaal een opleiding op mbo-niveau richting veehouderij/dierverzorging afgerond en je beschikt bij voorkeur over een Artikel 13f2 bevoegdheid (Wet op de Dierproeven) of bent bereid deze te halen. Je hebt aandacht voor hygiënemaatregelen en welzijn staat bij jou hoog in het vaandel. Weekenddiensten en werken op onregelmatig tijden zijn onderdeel van de functie.

Aanbod

Wij bieden een functie voor 1,0 fte waarin je met prettige collega's samenwerkt. Wij bieden een aanstelling voor de duur van één jaar. Een verlenging is mogelijk bij goed functioneren en een goede ontwikkeling. Het salaris bedraagt - afhankelijk van kennisniveau, opleiding en ervaring - minimaal € 1.858,- en maximaal € 2.644,- (schaal 5 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Ook ontvang je een aantrekkelijke toelage voor onregelmatige diensten.

Daarnaast mag je rekenen op aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (o.a. goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie: werken bij de Universiteit Utrecht.


Over de organisatie
Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken collega's uit diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.
 
De faculteit Diergeneeskunde is de enige instelling in Nederland die dierenartsen opleidt. Daarnaast werken onderzoekers samen aan vernieuwend, wetenschappelijk onderzoek rondom de thema's One Health, One Medicine en Veterinary Biomedicine. Bovendien levert de faculteit specialistische klinische zorg in het grootste academische dierenziekenhuis van Europa: het Universitair Diergeneeskundig Centrum Utrecht. Aandacht voor ziekte, gezondheid en welzijn van het dier en zijn omgeving vormt de basis onder de drie pijlers van onze faculteit: onderwijs, onderzoek en diergezondheidszorg. De faculteit telt circa 1.500 studenten en 900 medewerkers.

Aanvullende informatie
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Leonie Vernooij, coördinator rundvee, via l.vernooij@uu.nl of 030 - 253 45 37.

Solliciteren
Heb je interesse om te solliciteren? Stuur je motivatiebrief en cv toe via onderstaande sollicitatieknop.

Reageren uiterlijk
17/03/2019
Solliciteer
 
Vacature doorsturen
 
Bovenaan