Print deze pagina

Functioneel beheerder e-learning (0,8 - 1,0 fte)


Functie
Word jij onze nieuwe functioneel beheerder e-learning? In deze mooie functie werk je aan onderwijsondersteunende applicaties. Je bent de schakel tussen onderwijs en IT. Ook werk je samen met leveranciers. Als functioneel beheerder werk je in het e-learning team. Dit team beheert de onderwijsondersteunende applicaties zoals Blackboard, Remindo, Videoplatform en andere e-learning tools. Het e-learning team hoort bij de afdeling Education Services van de directie Information and Technology Services (ITS) van de Universiteit Utrecht. Deze afdeling beheert de onderwijsapplicaties die in het onderwijs gebruikt worden en de onderwijs ondersteunende applicaties.

Er is volop uitdaging en afwisseling in deze functie! Wat ga je doen?
 • Je zorgt voor optimaal veilige applicaties.
 • Je adviseert over het functionele gebruik van applicaties, over de werking van applicaties in de keten en doet voorstellen voor (proces)verbeteringen.
 • Je coördineert en begeleidt nieuwe releases en ketenwijzigingen. Daarbij hoort het testen van gewijzigde en nieuwe functionaliteiten. En het ontwerpen en organiseren van gebruikersacceptatietesten.
 • Je onderzoekt en analyseert vragen van gebruikers. Is er een incident? Dat los jij kundig op.
 • Je inventariseert, beoordeelt en analyseert gebruikerswensen. Bijvoorbeeld bij veranderingen in de informatievoorziening.
 • Je zit aan tafel bij verschillende overleggen, bijvoorbeeld met key-users. Soms organiseer je dit soort bijeenkomsten.
 • Je zorgt voor goede, actuele documentatie, gebruikershandleidingen etc.
 • Je draagt bij aan het ontwerpen en analyseren van (sturings)rapportages.
 • Ook zorg je voor het aansturen van het team technisch applicatiebeheer. En je werkt samen met het developmentteam dat wijzigingen realiseert in de leeromgeving.
 • Je werkt samen met leveranciers en stuurt hen aan als het gaat om verstoringen, wijzigingen en vragen.

Profiel
Wat breng je mee?
We zoeken een collega die houdt van complexe materie. Je bent goed in het bedenken van creatieve oplossingen. Je bent initiatiefrijk, analytisch en inventief. Je werkt gestructureerd. Je vindt het leuk om multi-inzetbaar te zijn. Nieuwe applicaties wil je graag leren kennen en beheersen. Je staat open voor aanvullende studies. Samenwerken gaat jou goed af. Je streeft naar een gezamenlijk resultaat. Jij staat voor afspraak is afspraak en zorgt voor heldere procedures. Je hebt een klantgerichte houding. Je kan anderen betrekken en inspireren. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat betreft kennis en ervaring:
 • Je hebt een afgeronde IT-opleiding, op hbo- of wo-niveau.
 • Je hebt minstens vier jaar ervaring met functioneel beheer. Liefst in een complex applicatielandschap, met veel interfaces.
 • Heb je kennis van, en ervaring met onderwijsondersteunende applicaties? Dat is een pré.
 • Je hebt kennis van BISL, ASL en ITIL processen. Liefst gecertificeerd.

Aanbod

Wij bieden een dienstverband (0,8 - 1,0 fte) voor een jaar. Bij goed functioneren is er uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal €2.920,- en maximaal €4.012,- (schaal 9 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk hier voor meer informatie over werken bij de Universiteit Utrecht.


Over de organisatie

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability. 


De Universitaire Bestuursdienst werkt aan de geïntegreerde ondersteuning van het bestuur van de Universiteit Utrecht. Acht directies ondersteunen het College van Bestuur bij het opstellen en uitvoeren van de jaarlijkse bestuursagenda, het vierjaarlijkse strategisch plan en bij het verlenen van diensten.


Binnen de faculteiten zijn onderzoek en onderwijs de primaire taken. Binnen domeinen en diensten is de ondersteuning van deze primaire taken vormgegeven. Information Technology Services (ITS) is één van de ondersteunende directies en is verantwoordelijk voor de centrale IT-dienstverlening van de gehele universiteit. Ongeveer 8.000 interne medewerkers en 30.000 studenten nemen diensten van ITS
af.

Aanvullende informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Esther Kemps (Department Manager Education Services), via 06 42 22 15 54 of e-mail e.t.m.kemps@uu.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

Iedereen verdient het om zich thuis te voelen bij onze universiteit. We verwelkomen medewerkers met een grote verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven. Heb je interesse om te solliciteren? Stuur je motivatiebrief en cv toe via onderstaande sollicitatieknop.


Reageren uiterlijk
27/06/2021
Solliciteer
 
Vacature doorsturen
 
Bovenaan