Solliciteer direct op deze vacature
 
Tip een collega
 

OogartsLocatie
Maasziekenhuis Pantein, Boxmeer

 

Wat ga je doen?
Wegens uitbreiding van de vakgroep oogheelkunde zijn wij op zoek naar een of meerdere oogartsen, afhankelijk van de wensen omtrent het aantal contracturen. Als Oogarts in het Maasziekenhuis werk je in een modern uitgerust, goed georganiseerde praktijk. De oogartsen zijn vrij gevestigd. Het ziekenhuis beschikt over goede OK-faciliteiten. Er is een goede onderlinge samenwerking tussen de verschillende specialismen en een goede relatie met de directie. Door de kleinschalige, hechte teams en korte lijnen met andere specialisten en management/directie is het plezierig werken en hebben wij veel ruimte voor verandering en innovatie. 

Het team bestaat uit 5 TOA’s, 3 orthoptisten en 2 optometristen en een 2 physician assistant (i.o). Je werkt samen met andere specialisten en draait weekenddiensten samen met de collega’s van Viecuri Venlo en Venray. De vakgroep oogheelkunde kenmerkt zich door een open en informele werksfeer waarin collega’s elkaar makkelijk weten te vinden en open staat voor elkaars ideeën. Een energieke vakgroep, waarbij uitstekende basiszorg centraal staat en waar veel waarde wordt gehecht aan individuele aandacht voor de patient. Er is ruimte voor het uitoefenen of ontwikkelen van een aandachtsgebied.

Wat vragen wij van jou?

Er ligt het aanbod van de zorgverzekeraars tot forse groei, hetgeen wij graag zouden realiseren; daarom zijn wij op zoek naar een allround oogarts die het vak in de volle breedte beheerst, kan uitvoeren en dagelijks de beste zorg wil leveren.

Tevens ben je;
  • Ondernemend, vriendelijk en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Een echte teamspeler die samen met de vakgroep verantwoordelijk wil zijn voor het leveren van goede kwaliteit van zorg en prettige, persoonlijke patiëntencontact;
  • Ambitieus en je beheerst goede chirurgische vaardigheden. 
Ben je bijna afgestudeerd en herken jij je in dit profiel? Ook dan willen we je van harte uitnodigen om te solliciteren.

Veilig werken staat bij Pantein voorop. Het is daarom belangrijk dat je op het moment dat je in dienst treedt in het bezit bent van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Wat bieden wij jou?
  • Een baan in een veelzijdige organisatie;
  • Alle ruimte om goed ingewerkt te worden in een hecht team.

Meer weten?
We gaan graag met je in gesprek om jouw wensen omtrent het aantal contracturen te bespreken.
Heb je vragen of wil je meer weten, dan kun je contact opnemen met een van de oogartsen: Irene van Berchum, Magda Schreurs of Carlijn van Dehn, via telefoonnummer 0485-845371. (#1177445)

Uiterlijke datum reactie
26/01/2022

Wie zijn wij?
Pantein is een veelzijdige speler in de zorg. De organisatie heeft één van de meest brede portfolio's van Nederland door de combinatie van het Maasziekenhuis, zorgcentra, thuiszorg en services aan huis. Dit zorgt voor een zeer brede en complete dienstverlening op het gebied van gezondheid en zorg. Zorg die dichtbij is en vertrouwd voelt, maar ook op-en-top medische zorg. Pantein werkt nauw samen met Radboudumc en Sint Maartenskliniek en partners in de wijk: huisartsen, verloskundigen, welzijnsinstellingen, onderwijs, ondernemers en gemeenten.
Alles is gericht op het bieden van een compleet en hoogwaardig zorgaanbod. Hiermee ondersteunt Pantein een goede gezondheid van de inwoners van Noordoost-Brabant en Noord-Limburg.

Op www.werkenbijpantein.nl vind je al onze vacatures en meer informatie over Pantein als werkgever. Op www.pantein.nl lees je meer over onze organisatie in het algemeen.
Bovenaan