Bavnehøjskolen i Hadsten søger lærer til mellemtrinnet - barselsvikariat


Logo
 

Barselsvikar – matematik- og natur/teknik-lærer til mellemtrinnet
 

Bavnehøjskolen i Hadsten søger lærer til mellemtrinnet. Stillingen er en fuldtidsstilling. 

Dine faglige kvalifikationer
Du skal undervise i matematik, natur/teknik og gerne i idræt. Desuden skal du varetage opgaven som klasselærer sammen med andre i dit team. 

Dine personlige kvalifikationer
Samarbejdet med skolens øvrige personale er vigtigt og er noget, som alle på skolen er optaget af. Du skal have lyst til at indgå i dette samarbejde. Vi forventer, at du er læreruddannet og har de fornødne kompetencer inden for matematik og natur/teknik. 

Om arbejdspladsen
Bavnehøjskolen er en mellemstor skole med ca. 350 elever. Vi har klasser fra 0.-6. klassetrin. Skolens elever klarer sig generelt godt fagligt. I trivselsmålinger har Bavnehøjskolen nogle fine resultater. 

Yderligere oplysninger
Løn efter gældende overenskomst. Stillingen forventes besat pr. 11. marts 2019. 

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte konstitueret skoleleder Bjørn de Place på 89 64 47 02 eller mobil 30 25 60 93. 

Det er en forudsætning for ansættelsen, at den person, som vi ønsker at ansætte, ikke er straffet for forhold, som gør vedkommende uegnet til at bestride stillingen. 

Samtale
Vi afholder samtale fredag 30. januar 2019. 

Søg jobbet
Vi beder dig sende din ansøgning til Favrskov Kommune via nedenstående link. Du kan se alle ledige stillinger på www.favrskov.dk/job

 


Ansøgningsfrist
21-01-19
Søg stillingen her
 

Favrskov Kommune kan kun modtage ansøgninger sendt via ovenstående link.

Top