Tinghøj i Hammel søger faglærte vikarer og afløsere


Logo
 

Specialcenter for demensramte borgere i Favrskov Kommune - er det dig vi mangler?

Er du social og sundhedsassistent, hjælper, sygeplejerskestuderende el.lign. er det måske dig vi mangler.

Vi har brug for vikarer og afløsere, der er fleksible i forhold til arbejdet og har en positiv tilgang til hverdagens opgaver.

Vi tager udgangspunkt i beboernes dagligliv. Du skal derfor have lyst til, at være med til at skabe en meningsfuld hverdag for vores beboere. Afløsere med erfaring inden for plejen vil blive foretrukket.

Hvem er vi?
Tinghøj er et specialcenter for demensramte borgere i Favrskov Kommune og er beliggende i Hammel. Der bor 40 borgere på centret, der er opdelt i 6 små huse med tilhørende haver.

Vores fokus er at skabe et attraktivt hjem for den enkelte borger og med et individuelt afsæt at give både borgere og pårørende en oplevelse af kvalitet i hverdagslivet.

Det er en arbejdsplads, hvor der aldrig er to dage, der er ens og du skal være god til at skabe kreative løsninger for at få plejen til at lykkes hos den enkelte beboer.

På centeret er der ansat social og sundhedshjælpere, social og sundhedsassistenter, sygeplejersker og en ergoterapeut. Alle tager del i fællesskabet og har en tæt sparring i hverdagen.

Arbejdet vil være tilkald ved sygdom, men primært afløsning ved planlagt fravær og ferie. Det er nødvendigt, at du kan arbejde både dag, aften og weekend. Der kan aktuelt også være mulighed for kortere vikariater.

Vil du vide mere?
Kontakt gruppeleder Jannie Buhl Jensen, jabj@favrskov.dk  tlf. 89641751 eller gruppeleder Mette Louise Graversen mlgr@favrskov.dk  tlf. 89641752.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at den person, som vi ønsker at ansætte, ikke er straffet for forhold, som gør vedkommende uegnet til at bestride stillingen.

Samtaler
Ansøgere vil blive indkaldt løbende.

Søg jobbet
Send din ansøgning vedlagt kopi af: uddannelsesbevis, dokumentation for tidligere beskæftigelse via nedenstående link hurtigst muligt. Du kan se alle ledige stillinger på www.favrskov.dk/job 


Ansøgningsfrist
17-02-19
Søg stillingen her
 

Favrskov Kommune kan kun modtage ansøgninger sendt via ovenstående link.

Top