Sagsbehandler til Unges Uddannelse og Job i Favrskov Kommune søges


Logo
 
Sagsbehandler til Unges Uddannelse og Job
 

Jobcenter Favrskov, Unges Uddannelse og Job, søger en dygtig myndigheds- og ungesagsbehandler til en fast stilling, 37 timer med tiltrædelse 1. marts 2019 eller snarest herefter. Du skal arbejde med aktivitetsparate unge under 30 år, der modtager uddannelseshjælp. 

Afdelingen for Unges Uddannelse og Job er en nyetableret afdeling bestående af medarbejdere fra Jobcenter Favrskov, der arbejder med unge 18-30-årige, som modtager uddannelseshjælp, og medarbejdere fra Ungdommens Uddannelsesvejledning. Vi er i gang med at opbygge afdelingen og udforske, hvordan vi kan udnytte hinandens fagligheder og kompetencer endnu bedre. Ansøger skal derfor være indstillet på at bidrage til opbygning af den nye fælles afdeling. 

Jobcenter Favrskov har i 2016 iværksat projekt ”Tættere på”, og dette er metoden, der nu arbejdes efter. Det indebærer, at du som sagsbehandler har en mindre sagsstamme, men en hyppigere opfølgning med hver enkelt ung, herunder også et tættere samarbejde med bl.a. jobkonsulent, mentor, anden aktør mv. Med en tættere kontakt og opfølgning omkring den unge er målet at få flere aktivitetsparate unge i uddannelse eller job. 

Har du derfor lyst til at arbejde i en organisation, hvor vi tør tænke nyt, og hvor vi tror på, at vi kan få de unge i job eller uddannelse? Vil du gerne arbejde et sted, hvor din indsats gør en forskel hver dag? Så er afdelingen for Unges Uddannelse og Job måske lige noget for dig. 

Hovedopgaven i arbejdet med aktivitetsparate unge omhandler, med udgangspunkt i den unges kompetencer og CV, at tilrettelægge en helhedsorienteret og sammenhængende beskæftigelsesindsats på tværs af kommunens øvrige forvaltninger hen mod uddannelse/job for den unge. Det er derfor vigtigt, at du er stærk i lovgivningen på beskæftigelsesområdet, og at du også forstår at indgå i samarbejder med f.eks. Handicap- og Psykiatriafdelingen, Børn & Familie-afdelingen osv., hvor andre lovgivninger er gældende. 

Sideløbende med eventuel lægelig udredning/behandling iværksættes øvrige tilbud fra jobcentrets tilbudsvifte, f.eks. i form af virksomhedsvendt aktivering, træningstilbud, psykoedukation osv. Vi arbejder ud fra tanken om, at uddannelse og arbejde er godt, og at småjobs og ordinære løntimer kan være vejen mod fast arbejde. For de borgere, der ikke formår at deltage i virksomhedsrettede aktiveringstilbud iværksættes mentorforløb, hvor sagsbehandler eventuel selv kan fungere som mentor. Indsatsen består af empowermentbaserede samtaler med borgerne en gang om måneden, og sagsstammerne udgør ca. 42-45 borgere pr. sagsbehandler. 

Din faglige profil
Vi forventer, at du

 • er uddannet socialrådgiver eller har anden relevant erfaring som sagsbehandler
 • du må gerne være nyuddannet, men vi forventer så, at du har praktikerfaring fra beskæftigelsesområdet med myndighed
 • har erfaring med uddannelseshjælpsområdet og gældende beskæftigelseslovgivning
 • er stærk administrativt og arbejder struktureret med dine opgaver
 • har erfaring med målgruppen for uddannelseshjælp. 

Dine personlige kvalifikationer
Vi forventer, at du

 • er indstillet på at arbejde i en afdeling med et højt ambitionsniveau, hvor der forventes synlige resultater af din indsats, og du kan lide at blive målt på indsatsen
 • er ordentlig og tydelig i kommunikationen
 • har overblik og kan arbejde på tværs
 • er fleksibel i forhold til den samlede opgaveløsning
 • har mod på at afprøve nye metoder og tilgange i arbejdet
 • kan trives i en travl og uforudsigelig hverdag og bevare det gode humør. 

Vi kan tilbyde

 • en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø og med fagligt velfunderede og engagerede kolleger
 • mulighed for stort ansvar og udvikling i et dynamisk team
 • stor selvstændighed i arbejdet og ugentlige sagssparringsmøder
 • mulighed for ekstern supervision
 • en god arbejdsplads, hvor det går stærkt, men hvor der altid er plads til et godt grin
 • introduktionsforløb tilpasset dig og en kollegial ”opstarts-mentor”
 • flekstid. 

Afdelingen for Unges Uddannelse og Job består pt. af 5 sagsbehandlere, 1 jobkonsulent, 1 administrativ medarbejder, 1 faglig koordinator, 7 uddannelsesvejledere og 1 afdelingsleder. Kendetegnende for afdelingen er høj kvalitet i arbejdet, ordentlighed, engagerede kollegaer og masser af energi og godt humør.   

Yderligere oplysninger
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Arbejdspladsen er beliggende i Hadsten Centeret, Østergade 9, Hadsten. 

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Lene Thøgersen på tlf. 23 25 48 67. 

Ansøgningsfrist onsdag 23. januar 2019.

Vi forventer at afholde samtaler tirsdag 29. januar

Søg jobbet
Vi beder dig sende din ansøgning til Favrskov Kommune via nedenstående link. Du kan se alle ledige stillinger på www.favrskov.dk/job

 


Ansøgningsfrist
23-01-19
Søg stillingen her
 

Favrskov Kommune kan kun modtage ansøgninger sendt via ovenstående link.

Top