Bygningskonstruktør, arkitekt eller ingeniør til Ejendomscentret i Favrskov Kommune


Er du bygningskonstruktør, ingeniør eller arkitekt? 
 

Ejendomscentret i Favrskov Kommune søger en ny medarbejder med stærk faglig profil til at løfte vores mange projekter og arbejdsopgaver. 

Sammen med os skal du blandt andet sikre drift og vedligehold af Favrskov Kommunes bygningsmasse samt skabe gode processer og resultater ved ny-, til- og ombygninger. 

Stillingen er en fuldtidsstilling og til besættelse 1. april 2019. 

Jobbets indhold
Ejendomscentret skal skabe gode fysiske rammer for kommunens borgere og medarbejdere og har ansvaret for drift og vedligehold af alle Favrskov Kommunes ejendomme samt administration af den samlede bygningsportefølje. Herudover har vi ansvaret for at gennemføre alle kommunens byggeprojekter.  

Jobbet spænder vidt, og den primære og forestående opgave er bygherrerådgivning og styring af byggeprojekter. 

Du skal have mod på hele byggeprocessen, lige fra at omsætte brugernes krav og ønsker til projekter (skitsering og idéudvikling) til aflevering af det færdige byggeri.  

Vi projekterer kun i begrænset omfang, så en væsentlig del af opgaven er at sikre, at vi får de leverancer fra rådgivere og entreprenører, vi skal have. 

Du får ansvar for vedligeholdelsesopgaven i et begrænset, geografisk område af kommunen. Og du får selvstændigt budget for alle dine opgaver. 

Dine faglige kvalifikationer
Du er uddannet som bygningskonstruktør, bygningsingeniør eller arkitekt, gerne suppleret med en økonomisk og- eller udbudsteknisk efteruddannelse.  

Det er en fordel, men ikke en betingelse, at du har nogle års erfaring. Som nyuddannet med interesse for denne del af bygge- og ejendomsområdet er du også meget velkommen til at søge jobbet. Vi skal nok sørge for at lære dig op. 

Kan du byde ind med håndværksmæssig erfaring, er det et plus. 

Har du arbejdet med bygningsoptimering og Space Management samt er bruger af Revit, er det også en fordel. 

Dine personlige kvalifikationer
Vi lægger vægt på, at du er god til at arbejde selvstændigt, og at du samtidig er en holdspiller, der vil være med til at dele idéer og viden med dine kolleger. Omgangsformen er uhøjtidelig, og vi sætter pris på initiativ og åbenhed.  

En stor del af jobbet er at være i kontakt med brugere af bygningerne. Det er derfor vigtigt, at du trives med at have daglig kontakt med mange forskellige mennesker og forstår at lytte til deres behov. 

Du skal have lyst til at arbejde i en politisk styret organisation. Da du får selvstændigt ansvar for dine projekter, er det vigtigt, at du har den personlige styrke, der skal til for at kunne stå fast over for rådgivere og entreprenører og samtidig har den smidighed, der gør, at du kan forhandle resultater hjem. 

Om arbejdspladsen
Ejendomscentret i Favrskov Kommune er en forholdsvis ny organisation med ca. fem år bag sig.  

Vi er ca. 50 medarbejdere, hvoraf ca. 40 er beskæftiget som servicemedarbejdere i drift- og serviceenheden. 

Den ledige stilling er organisatorisk placeret i bygningsenheden, som består af 10 medarbejdere fordelt på hhv. byggeteknisk og administrativt personale. 

Vi arbejder løbende med at udvikle organisationen og måden vi løser opgaverne. Derfor er engagement, fleksibilitet og kreativitet nødvendige og værdsatte egenskaber. 

Yderligere oplysninger
Stillingen er en fuldtidsstilling til besættelse 1. april 2019. 

Vi har flekstid, og du skal selvstændigt tilrettelægge en del af dine arbejdsdage, da mange møder og aftaler holdes uden for huset. Du skal påregne en vis mødeaktivitet om aftenen, da vi møder borgene og brugerne, når de har tid. 

Vi tilbyder hjemmeopkobling og telefonordning. 

Ansættelse sker efter gældende overenskomst. Herudover vil der være mulighed for forhandling af tillæg efter principperne for Ny Løn. 

Du får kontorarbejdsplads på Torvegade 7, 8450 Hammel. 

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Michael Ertmann på 21 65 75 81. 

Ansøgningsfrist
Søndag 17. februar 2019. 

Samtale
Vi forventer at afholde samtaler mandag 25. februar 2019. 

Søg jobbet
Send din ansøgning til Favrskov Kommune via nedenstående link. Du kan se alle ledige stillinger på www.favrskov.dk/job


Ansøgningsfrist
17-02-19
Søg stillingen her
 

Favrskov Kommune kan kun modtage ansøgninger sendt via ovenstående link.

Top