Social- og sundhedsassisten til Plejecenter Møllegården - primært dagvagter


Logo

Plejecentret Møllegården i Hadsten søger social- og sundhedsassistent 30 timer pr. uge i kombinationsstilling dag og aften. Stillingen er ledig fra 1. april 2019.

Da nogle af vores medarbejdere går på efterløn, og andre søger uddannelse, mangler vi en assistent i en kombineret dag og aftenvagt med overvejende dagvagter.

Hvis du er ude efter et spændende job, hvor du kan få lov at udvikle dig og prøve nye udfordringer, så se her!!!!

Fokusområder/kendetegn
Plejecentret Møllegården er bygget i 2003, er moderne indrettet og giver en god basis for et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø. Vi arbejder ud fra principperne om at skabe et leve-bo miljø sammen med beboerne. Med det mener vi: ”Et sted, hvor beboerne så vidt muligt kan leve som før indflytningen og vedligeholde/understøtte deres funktionsniveau. Samtidig skal der være rum til omsorg, medindflydelse og ligeværdighed”. Vi har i disse år valgt at sætte særligt fokus på kost/ernæring, madlavning, og aktiviteter i hverdagen.

Muligheder for dig
Der lægges vægt på individuel kompetenceudvikling af medarbejderne i forhold til den enkeltes uddannelse og erfaring, så både hjælpere og assistenter kan føle sig udfordret i det daglige. Medarbejderne tilbydes ofte klyngevise kurser, der kan udvikle teamet og højne det faglige niveau

Forventninger
Du skal være fleksibel og kunne arbejde i flere klynger, være i besiddelse af et godt overblik og have begge ben på jorden.

Vi forventer, at du som ny medarbejder har lyst og engagement til at være med i at udvikle vores leve-bo-miljø, og at du medvirker til en god udvikling af vores fælles arbejdsmiljø.

Vi arbejder på at have et højt niveau i dokumentationen af vores indsats, hvorfor det forventes, at alle medarbejdere har fokus og interesse for dette.

Teamudvikling/ansvar
Medarbejderne på Møllegården har gennem flere år arbejdet på at udvikle det enkelte team og påtager sig et stort medansvar for deres arbejdsplads og dermed beboernes hjem/hverdag. Der er en høj grad af decentralisering, og mange beslutninger tages af den enkelte medarbejder, der er tæt på beboeren. Alle medarbejdere varetager en del af de daglige funktioner/opgaver i teamet og planlægger selv f.eks. vagtplan og ferieafvikling. Vores samarbejde bygger på en åbenhed og dialog, der reelt praktiseres i hverdagen.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere, så kontakt Gruppeleder Lisbeth Løgager Mikkelsen, tlf. 21 25 92 20.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at den person, som vi ønsker at ansætte, ikke er straffet for forhold, som gør vedkommende uegnet til at bestride stillingen.

Samtaler
Der vil løbende blive afholdt samtaler.

Søg jobbet
Vi beder dig sende din ansøgning til Favrskov Kommune via nedenstående link. Du kan se alle ledige stillinger på www.favrskov.dk/job


Ansøgningsfrist
12-03-19
Søg stillingen her
 

Favrskov Kommune kan kun modtage ansøgninger sendt via ovenstående link.

Top