Favrskov Kommune søger en sagsbehandler og en jobkonsulent søges til arbejdet med fleksjobbere


Logo

En sagsbehandler og en jobkonsulent søges til arbejdet med fleksjobbere
 

To af vores dygtige kolleger har besluttet sig for at gå på pension, og afdelingen for Job og Udvikling ved Jobcenter Favrskov søger derfor en ny sagsbehandler samt en jobkonsulent til arbejdet med borgere, der er tilkendt et fleksjob. Tiltrædelse gerne 1. marts 2019 ellers snarest derefter. I Favrskov har vi de seneste år nedbragt ledigheden blandt fleksjobberne betydeligt, så vi søger to kolleger, der både ift. vores virksomhedsservice og vores borgerresultater sammen med os fortsat vil løbe stærkt for at fastholde de gode resultater.  

Hvis du kan lide at afprøve nye tilgange og indsatser i beskæftigelsesindsatsen for fleksjobbere, så er en af de ledige stillinger i vores Fleksjobteam måske lige noget for dig. Vi har netop påbegyndt et udviklingsarbejde omhandlende progression i mikrofleksjobs, hyppige jobsamtaler og fleksjobcafé for ledighedsydelsesmodtagere, og vi glæder os til at høre mere om, hvad du kan byde ind med! 

Der er tale om to spændende faste stillinger, hvor opgaven er gennem en empowermentbaseret og resultatorienteret tilgang at hjælpe ledighedsydelsesmodtagerne i job, arbejde med motivation og progression, fastholde fleksjobberne i deres jobs, opfølgning i fleksjobs osv. 

Du vil blive ansat i Fleksjobteamet, som er en del af Job og Udvikling, og teamet består af 4 sagsbehandlere, 4 jobkonsulenter, en administrativ medarbejder og faglig koordinator, som deles med den øvrige afdeling.  

For begge stillinger gælder det

  • du kan have en socialfaglig uddannelse, men du har helt sikkert erfaring med at optræne, udvikle og beskrive menneskers arbejdsevne i den beskæftigelsesrettede indsats, herunder har du erfaring inden for lovgivningen på området
  • du skal have gode kommunikative evner, og det er væsentligt, at du er stærk skriftligt i de socialfaglige beskrivelser af borgeren, og at du også trives med denne opgave. Du skal være opmærksom på, at også for jobkonsulentstillingen er der tale om en høj grad af administrativt arbejde
  • du har arbejdsmarkedskendskab og har erfaring med arbejde med fleksjobmålgruppen
  • du har et stort drive, og du gør gerne en ekstra indsats for at få tingene til at lykkedes
  • du er resultatorienteret og kan lide at blive målt på dine resultater
  • du er stærk på det relationelle – arbejder målrettet og er tydelig og rammesættende i dialogen med borgerne
  • du er både en teamplayer, men trives også med at arbejde selvstændigt.

Men for jobkonsulentstillingen er det også vigtigt, at du er stærk i virksomhedskontakten, og at du formår at åbne døre på en troværdig måde. Virksomhedsservice er et kodeord for dig. 

Lidt om os
På Jobcenter Favrskov vægtes høj trivsel, stort ansvar, humor og et godt fagligt miljø. Vi kan tilbyde dig et spændende og afvekslende job og dygtige og engagerede kollegaer, som brænder for at gøre en forskel for borgerne i Favrskov Kommune.

Vi prioriterer og har et tæt og konstruktivt samarbejde med virksomhederne i Favrskov Kommune, og vores oplevelse er, at disse udviser stor rummelighed og social ansvarlighed. 

Arbejdspladsens adresse
Jobcenter Favrskov, Vesselbjergvej 18, 8370 Hadsten. 

Yderligere oplysninger
Løn- og ansættelsesforhold sker i forhold til overenskomst med HK eller DS, herunder Ny Løn. Arbejdstiden er 37 timer med flekstid. 

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder Trine Porsgaard Koue på 24 99 91 50. 

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfrist 21. februar 2019, og der forventes afholdt samtaler 25. februar 2019. Send en motiveret ansøgning og husk at tilkendegiv i ansøgningen, om du er interesseret i sagsbehandler- eller jobkonsulentstillingen. 

Søg jobbet
Vi beder dig sende din ansøgning til Favrskov Kommune via nedenstående link. Du kan se alle ledige stillinger på www.favrskov.dk/job

 


Ansøgningsfrist
21-02-19
Søg stillingen her
 

Favrskov Kommune kan kun modtage ansøgninger sendt via ovenstående link.

Top