Prokan rekruttering søger selvstændig rekrutterings
konsulent og headhunter der har erfaring fra hotel
og restaurationsområdet, og som kunne tænke sig
at indgå i et team at spændende rekrutteringskollegaer.Der findes over 600 hoteller i Danmark der har behov for at rekruttere nye medarbejdere. Har du erfaringer fra dette område, har du et stort netværk og kunne du tænke dig at blive selvstændig, så er dette koncept måske noget for dig

Vi vokser stadig og kunne godt tænke os at tilbyde vores koncept og samarbejde med en række nye konsulenter fordelt over hele landet.

Om virksomheden
prokan rekruttering har nu over 6 1/2 år på bagen, og vi kan se, at vores koncept fungerer. I konceptet har vi valgt at effektivisere logistikken i rekrutteringsprocessen således, at vi kan bruge vores tid og kræfter på at finde og udvælge de rigtige kandidater til kunderne.

Vi har investeret i software, der håndterer ansøgningsprocessen, holder styr på vores kunder og kandidater, og i det hele taget gør processen, lettere, hurtigere og billigere. Vi har alle de værktøjer til rådighed, der skal til for at kunne være effektive.

Vi har et topprofessionelt profilanalyseværktøj, vi bruger på alle kandidater, vi interviewer, Vi har ubegrænset adgang til annoncering på nettet, ligesom vi har købt os fri adgang til at bruge Danmarks største CV database. Det hele holdes sammen og styres af et at de mest professionelle rekrutterings-CRM systemer, der er på markedet.

Opgaven
Din opgave bliver konsulentopgaver indenfor rekruttering og search. Du har overvejet at være eller er selvstændig. Du har en baggrund fra den kommercielle del af erhvervslivet. Du har måske erfaring fra HR-siden kombineret med salg.

Personlige faglige kvalifikationer
Du har et stort drive, du har flere års erfaring fra jobs i erhvervslivet, og du kan lide at arbejde sammen med kunder og kollegaer. Du er måske allerede konsulent men kunne tænke dig at være med i et positivt samarbejde. Du har lyst til at indgå i et nyt og spændende rekrutteringsfirma, hvor du kan være med til at sætte dagsordenen.

Virksomheden tilbyder dig
Et spændende job hvor vi hjælper og bruger hinanden til at skabe omsætning og gøre hver dagen spændende. Du arbejder selvstændigt i regi af prokan rekruttering med fuld adgang til hjemmeside, ProfilAnalyse, annoncering, Danmarks største kandidatdatabase samt et avanceret CRM system til at holde styr på det hele.

Er du klar til et job hvor din indtjening hænger sammen med dine indsatser.

Er du interesseret i at vide mere om dette spændende job, er du velkommen til at kontakte Jens Mikael Arnoldsen på 30 61 60 70 eller sende en ansøgning via vores hjemmeside.
Link til prokan rekrutterings hjemmeside

Obs!
Vi gør opmærksom på, at der ikke er anført nogen ansøgningsfrist på vores stillinger. Stillingen vil blive taget af nettet, når vi har fundet den rette kandidat til jobbet.

 

                                                                                                                                                        Logo

Søg stilling online
 
Send til en ven