Professionelle rekrutterings konsulenter søges til
rekrutteringsfirma i vækst 

prokan rekruttering søger selvstændige headhuntere og rekrutterings-konsulenter i hele Danmark

Tryk på billedet og hør lidt om hvilke fordele du kan opnå ved at indgå et samarbejde med prokan rekruttering

Vi vokser stadig og kunne godt tænke os at tilbyde vores koncept og samarbejde med en række nye konsulenter fordelt over hele landet.

Om virksomheden
prokan rekruttering har nu over 461/2 år på bagen, og vi kan se, at vores koncept fungerer. I konceptet har vi valgt at effektivisere logistikken i rekrutteringsprocessen således, at vi kan bruge vores tid og kræfter på at finde og udvælge de rigtige kandidater til kunderne.

Vi har investeret i software, der håndterer ansøgningsprocessen, holder styr på vores kunder og kandidater, og i det hele taget gør processen, lettere, hurtigere og billigere. Vi har alle de værktøjer til rådighed, der skal til for at kunne være effektive.

Vi har et topprofessionelt profilanalyseværktøj, vi bruger på alle kandidater, vi interviewer, Vi har ubegrænset adgang til annoncering på nettet, ligesom vi har købt os fri adgang til at bruge Danmarks største CV database. Det hele holdes sammen og styres af et at de mest professionelle rekrutterings-CRM systemer, der er på markedet.

Opgaven
Din opgave bliver konsulentopgaver indenfor rekruttering og search. Du har erkrutteringseerfaring og ved hvad der skal til for at skabe succes. 

Personlige og faglige kvalifikationer
Du har et stort drive, du har måske flere års erfaring fra lignende jobs, og du kan lide at arbejde sammen med kunder og kollegaer. Du er måske allerede konsulent, men kunne tænke dig at være med i et positivt samarbejde. Du har lyst til at indgå i et nyt og spændende rekrutteringsfirma.

Virksomheden tilbyder dig
Et spændende job hvor vi hjælper og bruger hinanden til at skabe omsætning og gøre hverdagen spændende. Du arbejder selvstændigt i regi af prokan rekruttering med fuld adgang til hjemmeside, ProfilAnalyse, annoncering, Danmarks største kandidatdatabase samt et avanceret CRM system til at holde styr på det hele.

Er du klar til et job hvor din indtjening hænger sammen med dine indsatser.

Er du interesseret i at vide mere om dette spændende job, er du velkommen til at kontakte Jens Mikael Arnoldsen på 30 61 60 70 eller sende en ansøgning via voresh jemmeside.
Link til prokan rekrutterings hjemmeside

Obs!
Vi gør opmærksom på, at der ikke er anført nogen ansøgningsfrist på vores stillinger. Stillingen vil blive taget af nettet, når vi har fundet den rette kandidat til jobbet.

                                                                                                    Logo                    

Søg stilling online
 
Send til en ven