Faglig dygtig kvalitetschef søges til kødforarbejdende
virksomhed lidt vest for KoldingTil en større kødforarbejdende virksomhed i den vestlige del af Trekantområdet søges en erfarn, dygtig og robust kvalitetschef med 3-5 års erfaring.

Virksomheden
Er en top moderne kødforarbejdende virksomhed med lidt over 250 ansatte i produktionen. Man arbejder målrettet med at sikre høj og ensartet kvalitet på sine produkter. Virksomheden har en meget stor eksport hovedsalig til Vest- og Sydeuropa, og kvalitetsafdelingen er et nøgleområde.

Personlige kvalifikationer
Du har erfaring fra et lignende job, men kunne tænke dig at komme videre i din karriere. Du er en frisk empatisk person, som er serviceminded, har et godt humør, besidder ordenssans og har gode samarbejdsevner. Du er en fleksibel og samvittighedsfuld person, som naturligt medvirker til, at virksomhedens forretningsgange overholdes. Du er struktureret og systematisk. Du skaber en naturlig respekt omkring din person. Du er god til at kommunikere og er ikke bange for at sige   din mening. Du kan formulere dig mundtlig og skriftligt på dansk, engelsk og tysk.

Faglige kvalifikationer
Du har sikkert en faglig baggrund som fødevareteknolog, procesteknolog, fiskeriteknolog, bromatolog eller lignende samt stor erfaring fra en kvalitetsafdeling i fødevarebranchen. Du har kendskab til fødevarelovgivningen, FVST og Eurolex. Du kan bruge de vejledninger der er i forhold til EU’s fødevarelovgivning. Du må meget gerne have kendskab til IFS og BRC. Du kan bruge Office pakken Outlook, Word og Excel og kan måske endda ”programmere” i Excel, så vil det være en ekstra fordel.

Virksomheden tilbyder

  •         Et spændende job med udviklingsmuligheder, både fagligt og personligt.
  •         Ansættelse i en ekspanderende, international og dynamisk virksomhed.
  •         En afvekslende og udfordrende hverdag.
  •         En attraktiv gage efter kvalifikationer.
  •         Attraktive omgivelser.

Din ansøgning
Hvis du bor mindre end 60 min. fra Kolding og føler at det er et job for dig, så glæder vi os til at modtage din ansøgning.

Er du interesseret i at vide mere om dette spændende job, er du velkommen til at kontakte Jens Mikael Arnoldsen på 30 61 60 70 eller sende en ansøgning via denne annonce eller vores hjemmeside. Brug linket ”Søg stillingen online”

Vi gør opmærksom på, at der ikke er anført nogen ansøgningsfrist på vores stillinger. Stillingen vil blive taget af nettet, når vi har fundet den rette kandidat til jobbet.

                                                                                                    Logo                    

Søg stilling online
 
Send til en ven