Tilbud til ledig chef eller direktør 

Er du ledig chef eller direktør? Kom med i et netværk blandt ligestillede og få professionel hjælp til at komme videre
Netværk

Om virksomheden:
I prokan rekruttering har vi stor erfaring med at hjælpe virksomheder med at finde den rigtige medarbejder, men også med outplacement hvor vi hjælper ledige kandidater med at finde deres nye drømmejob. 

Spændende projekt:
Vi har sat mere end 180 ledige sammen for at netværke og give hinanden inspiration til hvordan man tackler opgaven med at finde nye udfordringer - fordi det at søge nyt job reelt set er et af de sværeste og ensomste jobs.

Se video på www.prokan.dk under "For jobsøgende" 

Det er denne type netværk vi tilbyder ledige chefer og ledere at deltage i. Din investering er et mindre administrationsgebyr på 70 kr pr time inkl moms for 6 møder a 3 timer. Vi forventer, at så længe man er medlem, så engagerer man sig i møderne og deltager konstruktivt i dialogen.

Netværket sammensættes af personer som har udøvet ledelse på mellemhøjt og højt niveau og så vidt muligt uden at konkurrere om de samme jobs. Det giver den bedste dialog i netværket.

Du kan have haft titel af direktør, salgsdirektør, produktionsdirektør, økonomidirektør landechef, produktionschef, salgschef eller lignende i en lille eller mellemstor virksomhed eller afdelingsleder i en stor virksomhed.

Prokan rekruttering giver kaffen og stiller mødelokaler i Kolding til rådighed. Vi står for de faglige indlæg omkring jobsøgningen.

Indtil nu er lidt over 80% af deltagerne kommet i arbejde efter efter deltagelse på disse kurser.

Du kommer med åbent sind og deltager konstruktivt og aktivt i dialogen. Det er naturligvis en forudsætning at der er fuld fortrolighed i netværket. Netværksgrupperne er begrænset til  ca 10 medlemmer pr gruppe og du bliver samtidig medlem af en større gruppe på over 150 af tidligere deltagere.

Sådan kommer du med:
For at kunne komme med i netværket skal du sende en kortfattet ansøgning og dit CV. Vi sammensætter gruppen ud fra hvordan vi mener netværket kommer til at fungere bedst.

Lyder det som noget for dig? Så er du velkommen til at kontakte partner Jens Mikael Arnoldsen fra prokan rekruttering på 30 61 60 70, eller søge om optagelse i netværket via nedenstående link.  

Vi gør opmærksom på, at der ikke er anført nogen ansøgningsfrist på dette projekt. Vi starter netværket når vi har 10 relevante kandidater.

                                                                                                    Logo                    

Søg stilling online
 
Send til en ven