Wondconsulent


Vacature Wondconsulent (28 – 32 uur per week); Den Haag.

Wat ga je doen?
Als wondconsulent ben jij de specialist in wondanamnese, wondverzorging, voer jij de regie over het behandelplan en biedt daarbij ondersteuning aan de wijkteams. Daarnaast biedt je ondersteuning aan wijkteams zoals het adviseren, instrueren en coachen van verpleegkundigen. Je doel is de kwaliteit van leven van de cliënten thuis en in onze woonzorgcentra/verpleeghuizen zo snel en maximaal mogelijk te verbeteren. Je bent de spil in het web met betrekking tot de wondzorg van de cliënt. Enerzijds begeleid je de cliënt en diens omgeving, anderzijds onderhoud je goed contact met de behandelaar en/of andere disciplines. Binnen HWW zorg heb je nauw contact met de aandachtsvelders wondzorg.

Je maakt deel uit van het team wondverpleegkundigen. Het werk wordt gekenmerkt door een hoge mate van klantgerichtheid en een nauwe samenwerking met andere disciplines, zoals huisartsen, wondverpleegkundigen en specialisten in het ziekenhuis.

Functie-eisen:

  • Je bent gediplomeerd verpleegkundige (bij voorkeur HBO-V of A-Verpleegkundige met MGZ);
  • Je beschikt over de opleiding tot Wondconsulent of je bent in opleiding;
  • Je hebt kennis van werkprocessen, protocollen en procedures;
  • Je volgt de ontwikkelingen in het vakgebied en je houdt je vakkennis op peil;
  • Je hebt ruime ervaring met wondzorg;
  • Je bent flexibel in werktijden/werkhouding;
  • Je bent in het bezit van een auto en een rijbewijs B;
  • Je hebt gevoel voor humor en beschikt over relativeringsvermogen
Wij bieden:
Je maakt deel uit van een jonge, eigentijdse onderneming die volop in beweging is en dus kansen biedt om je eigen ideeën uit te dragen en in de praktijk te brengen. Het basissalaris bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 4.021,18 (FWG 55) op basis van 36 uur. Het betreft een functie voor 28 tot 32 uur per week. In eerste instantie een dienstverband voor bepaalde tijd, een jaar, met mogelijkheid tot verlenging. Verder bieden wij een pakket van interessante arbeidsvoorwaarden met bijvoorbeeld een eindejaarsuitkering en collectieve zorgverzekering.

Missie en visie HWW zorg:
Haagse Wijk- en Woonzorg heeft als Missie: 'Een glimlach op ieders gezicht'. Dit gebaseerd op tevreden klanten, trotse medewerkers en trouwe partners. Onze visie is dat wij samen willen werken, zodat onze cliënt zoveel mogelijk zichzelf kan zijn in kwetsbare tijden. De kernkwaliteiten van onze medewerkers zijn dichtbij, veelzijdig en slagvaardig, waarbij ons ethisch kompas gericht is op de kernwaarden: passie voor zorg, professionaliteit en zichtbaar sprankelend gedrag.

Informatie en sollicitatie:
We nodigen je van harte uit om te solliciteren op deze leuke en uitdagende baan. Voor vragen kun je contact opnemen met Kelly Alsemgeest, Wondverpleegkundige, 06-82010569 of Bernard Derksen, Manager Specialistische Zorg, 06-82010123. Of solliciteer direct via de button op intranet.

Als onderdeel van de selectieprocedure zullen er, in overleg, referenties worden ingewonnen. 
Direct solliciteren
 
Naar boven