Teamleider Op de Laan


Vacature Teamleider (32-36 uur); Den Haag; Woonzorgcentrum Op de Laan

Voor onze locatie ‘Woonzorgcentrum Op de Laan’ zijn wij op zoek naar een Teamleider!
Woonzorgcentrum Op de Laan in het bruisende Zeeheldenkwartier heeft een enthousiast zorgteam dat bouwt aan steeds betere zorg en een fijne leefomgeving voor onze bewoners. Wij zijn op zoek naar een sprankelende collega die ons hierbij wil helpen verder. Ervaring in de omgang met mensen met moeilijk en onbegrepen gedrag en het vermogen om het team daarin te coachen en te ontwikkelen is een absolute pré. Als je daarnaast ook nog ervaring hebt binnen de GGZ en affiniteit hebt met de ouderenzorg, dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren!!

Situatieschets:
De zorgvraag van de bewoners in Op de Laan is in enkele jaren fors toegenomen van een bewonersgroep met relatief laag complexe zorgvraag naar een bewonersgroep met complexere zorgvraag (ZZP 4, 5 en 6) waarbij steeds vaker psychiatrie meespeelt. Bewoners hebben hun eigen huisarts en maken gebruik van een eerstelijnsbehandeling.
We zoeken mensen die een actieve bijdrage willen en kunnen leveren aan het veranderen van Op de Laan van een traditioneel woonzorgcentrum naar een verpleeghuis.

De functie:
Als Teamleider zorg geef je leiding aan een team dat verantwoordelijk is voor kwalitatief verantwoorde en klantgerichte zorg aan circa 90 cliënten. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het teambeleid binnen de kaders van het centrale beleid en het locatiebeleid. Je organiseert en coördineert de dagelijkse werkzaamheden en bent verantwoordelijk voor de realisatie van dienstroosters en draagt zorg voor kwalitatief verantwoorde en efficiënte personeelsbezetting.
Je geeft vakinhoudelijke coaching en ziet proactief toe op het voldoen aan kwaliteitseisen. Je draagt zorg voor de naleving van zowel wettelijke als interne regelgeving, instructies en protocollen en ziet toe op naleving van de normen voor verantwoorde zorg. Je voert het personeelsbeleid uit binnen de kaders van het centrale HR beleid. Dit betekent onder andere bijdragen aan de werving en selectie van nieuw personeel, coaching en begeleiding van medewerkers, deskundigheidsbevordering en opleidingen in het kader van de BIG-registratie, regie nemen bij verzuimproblematiek en het voeren van functioneringsgesprekken. Je stelt een conceptbegroting op voor de afdeling en legt deze ter vaststelling voor aan de leidinggevende en je beheert het toegekende budget van de afdeling volgens afspraak en legt hierover verantwoording af. Je hebt contacten met cliënten en hun relaties, teamleden, locatiemanager, collega-teamleiders, paramedici en medewerkers van de facilitaire dienst.

Functie-eisen:

  • Een afgeronde opleiding Verpleegkunde Niveau 4 of 5 bij voorkeur aangevuld met een managementopleiding/cursus;
  • Ervaring met zorgcoördinatie en leidinggeven is vereist;
  • Ervaring binnen GGZ;
  • Je bezit organisatorische kwaliteiten, bent initiatiefrijk en cliëntgericht;
  • Je staat open voor veranderingen en je hebt een flexibele instelling;
  • Je kunt goed met anderen samenwerken, omgaan met weerstand en weet dit om te buigen.
Wij bieden:
Je maakt deel uit van een jonge, eigentijdse onderneming die volop in beweging is en dus kansen biedt om je eigen ideeën uit te dragen en in de praktijk te brengen. Het basissalaris bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring maximaal € 4.021,18 (conform FWG 55 CAO VVT) op basis van 36 uur. Verder bieden wij een pakket van interessante arbeidsvoorwaarden met bijvoorbeeld een eindejaarsuitkering, collectieve zorgverzekering en de mogelijkheid om mee te doen aan het Keuzemodel waarbij je tegen fiscaal gunstige voorwaarden een fiets, computer of tablet kunt aanschaffen.

Informatie en sollicitatie:
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marja Rueck, locatiemanager, T: 070-3751300 of Marlies van Weeren of Laura Bakker, Adviseurs Werving & Selectie, T: 070-3795102. Of solliciteer direct via het sollicitatieformulier op www.werkenbijhwwzorg.nl

Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.
Direct solliciteren
 
Naar boven