Medewerker Groepsbegeleiding


Vacature Medewerker Groepsbegeleiding (Parttime, 14 uur ) Den Haag; Dagactiviteiten ‘Paulus Potter’

Wat ga je doen?
Dagactiviteiten van Paulus Potter zijn erop gericht langer thuis wonen mogelijk te maken. Je biedt bezoekers een programma om structuur in hun dag aan te brengen. Een wisselend dagprogramma met activiteiten is erop afgestemd om hen een plezierige dag te bezorgen. Samen met andere bezoekers koffie drinken, de krant lezen, zingen of aan yoga doen zijn voorbeelden van activiteiten. Tevens besteed je aandacht aan de culturele en religieuze behoeften en wensen van de bezoekers.
Dagactiviteiten Paulus Potter kent drie groepen, een algemene (multiculturele) groep, een Hindoestaanse groep en ‘Haags Ontmoeten’. Elke groep heeft zijn eigen specifieke kenmerken en activiteiten. Als pilot starten wij een begeleidingsgroep waarin we de expertise op gebied van de Turkse taal en cultuur willen vergroten. Voor deze pilot zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Voor deze vacature zijn we op zoek naar mensen in eerste instantie op maandag en woensdag beschikbaar zijn van 10.00 uur tot 15.00 uur beschikbaar zijn. Bij toenemende klantvraag wordt het aantal dagen mogelijk uitgebreid.

Missie en visie HWW zorg
Haagse Wijk- en Woonzorg heeft als Missie: ''Een glimlach op ieders gezicht'', te verzorgen. Dit gebaseerd op tevreden klanten, trotse medewerkers en trouwe partners. Onze visie is dat wij samen willen werken, zodat onze cliënt zoveel mogelijk zichzelf kan zijn in kwetsbare tijden. De kernkwaliteiten van onze medewerkers zijn: dichtbij, veelzijdig en slagvaardig, waarbij ons ethisch kompas gericht is op de kernwaarden: passie voor zorg, professionaliteit en zichtbaar sprankelend gedrag.

De locatie
Dagactiviteiten ‘Paulus Potter’ is gelegen in de Paulus Potterstraat, een zijstraat van de Hobbemastraat, dicht bij de Haagse markt.
In de wijk wonen veel oudere mensen, waarvan een groot deel van niet-Nederlandse afkomst. De opvang in de ‘Paulus Potter’ richt zich daarom ook op diverse culturen.

Functie-eisen:

  • Je hebt minimaal een diploma op niveau 3, bijvoorbeeld; maatschappelijk werk, spw, verzorgende IG;
  • Je hebt ervaring met groepsbegeleiding en kennis van de WMO;
  • Je beheerst de Turkse taal;
  • Je bent bekend met de Turkse gemeenschap en beschik hier binnen over een netwerk
  • Ervaring met aanvragen beschikking en gas scores is een pre; 
  • Je bent een pionier, zelfstandig en creatief; 
  • Je bent een netwerker en legt makkelijk contacten; 
  • Je kunt werken met de PC voor dossiervoering en online aanvragen van beschikkingen en om voortgang te rapporteren.

Wij bieden:
Je maakt deel uit van een jonge, eigentijdse onderneming die volop in beweging is en dus kansen biedt om je eigen ideeën uit te dragen en in de praktijk te brengen. Het basissalaris bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 2668,93 op basis van 36 uur. Verder bieden wij een pakket van interessante arbeidsvoorwaarden met bijvoorbeeld een eindejaarsuitkering, collectieve zorgverzekering en een keuzemodel waarbij je tegen fiscaal gunstige voorwaarden bijvoorbeeld een fiets, laptop of tablet kunt aanschaffen.

Informatie en sollicitatie:
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marlies van Weeren of Laura Bakker, Adviseurs Werving & Selectie, t 070-3795102 of Bets van Hal, Locatiemanager, t 06-82010044.

Of solliciteer direct via de button onder de vacature op www.werkenbijhwwzorg.nl
Als onderdeel van de selectieprocedure zullen er, in overleg, referenties worden ingewonnen.
HWW zorg vindt een veilige woon- en werkomgeving uitermate belangrijk en is om die reden ook aangesloten bij het landelijke Waarschuwingsregister Zorg& Welzijn. Tijdens de sollicitatieprocedure zal gecontroleerd worden of kandidaten geregistreerd staan in dit register.

<o:p> </o:p>

Direct solliciteren
 
Naar boven