Wijkverpleegkundig Consulent


Wij zijn op zoek naar:

Een WIJKVERPLEEGKUNDIG CONSULENT voor 28 a 36 uur per week.

De functie wordt uitgeoefend binnen kantoortijd.

De functie in het kort:
Belangrijke taak van de wijkverpleegkundig consulent is het ontzorgen van huisartsen. Daarnaast ondersteun je op een professionele en klantgerichte wijze (potentiële) cliënten met een complexe zorgvraag. Als wijkverpleegkundig consulent adviseer je interne collega's bij complexe zorgvragen. Je bent de coördinerende schakel tussen het WMO-loket van de gemeente Den Haag en de uitvoering van de WMO-taken door de verschillende afdelingen binnen de eigen organisatie.

Taakomschrijving:
De wijkverpleegkundig consulent onderhoudt regelmatig contact met de huisarts, cliënten en interne afdelingen van HWW zorg. De wijkverpleegkundig consulent vormt zich een beeld van de wensen en behoeften van zorgvragers en diens netwerk. De wijkverpleegkundig consulent stemt af met de afdelingen die de inzet gaan vormgeven.
De wijkverpleegkundig consulent coördineert verder de implementatie en uitvoering van de maatwerkvoorziening WMO. De wijkverpleegkundig consulent zorgt dat de instroom van cliënten met een maatwerkvoorziening soepel verloopt. De wijkverpleegkundig consulent investeert in een netwerk met externe partijen en stimuleert de doorstroom van cliënten naar algemene voorzieningen.

Functie-eisen:

 • HBO-V diploma, bij voorkeur aangevuld met de aantekening GGZ; 
 • Je hebt brede kennis van de ontwikkelingen in de huidige zorgwereld. 
 • Je bent professioneel en klantgericht;  
 • Je bent aantoonbaar commercieel en ondernemend ingesteld; 
 • Je hebt kennis van de sociale kaart van Den Haag.  
 • Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving;  
 • Je bent zelfstandig, daadkrachtig, resultaatgericht, initiatiefrijk 
 • Je bent sociaal en contactueel vaardig;  
 • Je bent oplettend, nauwkeurig, integer en betrouwbaar;  
 • Je stelt je op als ambassadeur van HWW zorg;
 • Je bent in bezit van eigen vervoer.

Wij bieden:
Je participeert in het team van wijkverpleegkundig consulenten. Je maakt deel uit van een jonge, eigentijdse onderneming die volop in beweging is en dus kansen biedt om je eigen ideeën uit te dragen en in de praktijk te brengen. Het basissalaris bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 3.582,26 (FWG 50) op basis van 36 uur. Verder bieden wij aan medewerkers in loondienst een pakket van interessante arbeidsvoorwaarden met bijvoorbeeld een eindejaarsuitkering, collectieve zorgverzekering en de mogelijkheid mee te doen aan het Keuzemodel arbeidsvoorwaarden waarbij je tegen fiscaal gunstige voorwaarden bijvoorbeeld een fiets, pc of tablet kunt aanschaffen.

Missie en visie:
Haagse Wijk- en Woonzorg heeft als Missie: 'Een glimlach op ieders gezicht', te verzorgen. Dit gebaseerd op tevreden klanten, trotse medewerkers en trouwe partners. Onze visie is dat wij samen willen werken, zodat onze cliënt zoveel mogelijk zichzelf kan zijn in kwetsbare tijden. De kernkwaliteiten van onze medewerkers zijn: dichtbij, veelzijdig en slagvaardig, waarbij ons ethisch kompas gericht is op de kernwaarden: passie voor zorg, professionaliteit en zichtbaar sprankelend gedrag.

Informatie en sollicitatie:
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marlies van Weeren of Laura Bakker, Adviseur Werving & Selectie, t 070-3795102. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton onder de vacature op www.werkenbijhwwzorg.nl

HWW zorg vindt een veilige woon- en werkomgeving uitermate belangrijk en is om die reden ook aangesloten bij het landelijke Waarschuwingsregister Zorg& Welzijn. Tijdens de sollicitatieprocedure zal gecontroleerd worden of kandidaten geregistreerd staan in dit register.

Direct solliciteren
 
Naar boven