Verpleegkundige Acute Zorg


Vacature Verpleegkundige Acute Zorg; minimaal 24 uur

De functie:
Als Verpleegkundige Acute Zorg ben je verantwoordelijk voor acute, eenmalige en ongeplande zorg, bijvoorbeeld alarmopvolging, plotselinge verandering van een medische situatie of medisch technisch handelen. Je werkt zelfstandig en hebt een ondersteunende en consulterende rol voor andere zorgmedewerkers binnen HWW zorg. Je werkt nauw samen met de SMASH. In acuut ontstane situaties neem je klanten over van de wijkteams en van de SMASH.
Je werkt in principe alle diensten. Alleen avonddiensten of nachtdiensten of weekenddiensten, of een combinatie, is eveneens bespreekbaar.

Wat bieden wij?
Je maakt deel uit van een jonge, eigentijdse onderneming die volop in beweging is en dus kansen biedt om je eigen ideeën uit te dragen en in de praktijk te brengen. Het basissalaris bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 3.582,26 op basis van 36 uur. 
HWW zorg biedt je de mogelijkheid je kosteloos in te laten schrijven in het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden, in combinatie met het lidmaatschap van de beroepsvereniging V&VN. Verder bieden wij een pakket van interessante arbeidsvoorwaarden met bijvoorbeeld een eindejaarsuitkering, collectieve zorgverzekering en de mogelijkheid om mee te doen aan het keuzemodel waarbij je tegen fiscaal gunstige voorwaarden een fiets, computer of tablet kunt aanschaffen. Ook het lidmaatschap van een vakbond of een beroepsvereniging kun je met behulp van het keuzemodel voldoen.

Functie-eisen:
  • Minimaal een diploma Verpleegkundige niveau 4, aangevuld met kennis en inzicht in de sociale kaart;
  • Kennis van psychiatrische en somatische ziektebeelden;
  • Je bent zelfstandig, zorgvuldig en probleemoplossend;
  • Je bent communicatief vaardig, sociaal vaardig en klantgericht;
  • Kennis en ervaring in de Wijkzorg is een pré;
  • Je bent woonachtig in de regio Den Haag;
  • Je bent in het bezit van een auto en een rijbewijs B;
  • Up to date verpleegkundige kennis is vereist;
  • Organisatietalent, creativiteit, communicatieve vaardigheden en integriteit zijn een vereiste binnen het verpleegkundig handelen als ook bij de ontwikkelingen van het team en de afdeling.
Informatie en sollicitatie:
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Bernard Derksen, Manager Specialistische Zorg, telefoon 06-82010123. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton onder de vacature op www.werkenbijhwwzorg.nl.
Direct solliciteren
 
Naar boven