Teamleider Verpleeghuis De Eshoeve Albatros


Vacature Teamleider (32-36 uur); Den Haag, Verpleeghuis De Eshoeve

Voor de half open PG-afdeling ‘Albatros’ van onze locatie ‘Verpleeghuis De Eshoeve’ zijn wij op zoek naar een Teamleider!

Schuin tegenover het Grand Café met direct contact met de lichte en gezellige woonstraat, bevindt zich de half open PG-afdeling. Hier wonen cliënten zonder cijferslot en zoals gezegd vooral open. Met behulp van domotica (huisautomatisering) wordt hier de benodigde bescherming geboden.

De functie:
Als Teamleider zorg geef je leiding aan een team dat verantwoordelijk is voor kwalitatief verantwoorde en klantgerichte zorg op een afdeling met circa 30 cliënten. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het teambeleid binnen de kaders van het centrale beleid en het locatiebeleid. Je organiseert en coördineert de dagelijkse werkzaamheden en bent verantwoordelijk voor de realisatie van dienstroosters en draagt zorg voor kwalitatief verantwoorde en efficiënte personeelsbezetting.
Je geeft vakinhoudelijke coaching en ziet proactief toe op het voldoen aan kwaliteitseisen. Je draagt zorg voor de naleving van zowel wettelijke als interne regelgeving, instructies en protocollen en ziet toe op naleving van de normen voor verantwoorde zorg. Je voert het personeelsbeleid uit binnen de kaders van het centrale HR beleid. Dit betekent onder andere bijdragen aan de werving en selectie van nieuw personeel, coaching en begeleiding van medewerkers, deskundigheidsbevordering en opleidingen in het kader van de BIG-registratie, regie nemen bij verzuimproblematiek en het voeren van functioneringsgesprekken. Je stelt een conceptbegroting op voor de afdeling en legt deze ter vaststelling voor aan de leidinggevende en je beheert het toegekende budget van de afdeling volgens afspraak en legt hierover verantwoording af. Je hebt contacten met cliënten en hun relaties, teamleden, locatiemanager, collega-teamleiders, paramedici en medewerkers van de facilitaire dienst. De teamleider verricht naast leidinggevende taken, voor zo'n 25% van de tijd uitvoerende werkzaamheden als verpleegkundige.

Functie-eisen:

  • Een afgeronde opleiding Verpleegkunde Niveau 4/5 óf SPH;
  • Bij voorkeur aangevuld met een managementopleiding/cursus;
  • Ervaring met zorgcoördinatie en leidinggeven is vereist;
  • Je bent zelfstandig, initiatiefrijk en klantgericht;
  • Geduld, doorzettingsvermogen, nauwkeurigheid, integriteit en betrouwbaarheid;
  • Betrokken en zichtbaar. Je kent de bewoners en speelt ook een actieve rol hierin;
  • Je hebt het vermogen om welzijn goed op de kaart te zetten;
  • Je bent een goede communicator en een echte doorpakker;
  • Ervaring met somatiek en PG.
Locatie:
In de groene en mooie wijk Belgisch Park op Scheveningen, ligt het verpleeghuis De Eshoeve. De locatie is ruim van opzet en maakt een lichte en levendige indruk. De Eshoeve is een unieke woongemeenschap waar 120 cliënten in verschillende stadia van dementie op een waardige wijze wonen. Absoluut noemenswaardig is het moderne Grand Café van De Eshoeve. In een prettige ambiance kunnen bewoners, familieleden, medewerkers en wijkbewoners elkaar ontmoeten en genieten van een kop koffie en diverse culinaire hoogstandjes.

Wij bieden:
Je maakt deel uit van een zorgorganisatie die volop in beweging is om de nieuwe visie om te zetten in resultaten. Dit biedt kansen om jezelf te ontwikkelen. Het basissalaris bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 4021,18 (FWG 55 CAO VVT) op basis van 36 uur. Verder bieden wij een pakket van interessante arbeidsvoorwaarden met bijvoorbeeld een eindejaarsuitkering, collectieve zorgverzekering en de mogelijkheid om mee te doen aan het Keuzemodel waarbij je tegen fiscaal gunstige voorwaarden een fiets, computer of tablet kunt aanschaffen.

Informatie en sollicitatie:
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marlies van Weeren of Laura Bakker, Adviseurs Werving & Selectie, T: 070-3795102. Of solliciteer direct via het sollicitatieformulier op www.werkenbijhwwzorg.nl
HWW zorg vindt een veilige woon- en werkomgeving uitermate belangrijk en is om die reden ook aangesloten bij het landelijke Waarschuwingsregister Zorg& Welzijn. Tijdens de sollicitatieprocedure zal gecontroleerd worden of kandidaten geregistreerd staan in dit register.

Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.
Direct solliciteren
 
Naar boven