Teamleider high care PG Eshoeve


Vacature Teamleider high care PG (32-36 uur); Den Haag, Verpleeghuis De Eshoeve
Voor afdeling Zilvermeeuw zijn wij op zoek naar een Teamleider!

Afdeling Zilvermeeuw is de high care psychogeriatrische (PG)-afdeling van Verpleeghuis De Eshoeve. Zilvermeeuw is een observatie- en behandelafdeling voor cliënten met dementie die wegens hoog complexe gedragsproblematiek, (tijdelijk) niet thuis, op een afdeling binnen HWW zorg of bij een van de andere zorgaanbieders kunnen wonen.
Wij zoeken een Teamleider met ruime kennis en ervaring binnen de psychogeriatrie. Een belangrijke taak is ook het vergroten van de externe bekendheid. Multidisciplinaire samenwerking is verder van groot belang en als Teamleider vorm je een onderdeel van het landelijk netwerk van High Care.

De functie:
Als Teamleider geef je leiding aan een expertafdeling met hoger opgeleide medewerkers die verantwoordelijk zijn voor kwalitatief verantwoorde en klantgerichte zorg op een afdeling met circa 22 cliënten. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het teambeleid binnen de kaders van het centrale beleid en het locatiebeleid. Je organiseert en coördineert de dagelijkse werkzaamheden en bent verantwoordelijk voor de realisatie van dienstroosters en draagt zorg voor kwalitatief verantwoorde en efficiënte personeelsbezetting.
Je geeft vakinhoudelijke coaching en ziet proactief toe op het voldoen aan kwaliteitseisen. Je draagt zorg voor de naleving van zowel wettelijke als interne regelgeving, instructies en protocollen en ziet toe op naleving van de normen voor verantwoorde zorg. Je voert het personeelsbeleid uit binnen de kaders van het centrale HR beleid. Dit betekent onder andere bijdragen aan de werving en selectie van nieuw personeel, coaching en begeleiding van medewerkers, deskundigheidsbevordering en opleidingen in het kader van de BIG-registratie, regie nemen bij verzuimproblematiek en het voeren van functioneringsgesprekken. Je stelt een conceptbegroting op voor de afdeling en legt deze ter vaststelling voor aan de leidinggevende en je beheert het toegekende budget van de afdeling volgens afspraak en legt hierover verantwoording af. Je hebt contacten met cliënten en hun relaties, teamleden, locatiemanager, collega-teamleiders, paramedici en medewerkers van de facilitaire dienst.

Functie-eisen:

  • Een afgeronde opleiding Verpleegkunde Niveau 4/5 of SPH;
  • Bij voorkeur aangevuld met een managementopleiding/cursus;
  • Ervaring met zorgcoördinatie en leidinggeven is vereist;
  • Je bent zelfstandig, initiatiefrijk en klantgericht;
  • Je bent contactueel en communicatief vaardig, je beschikt over tact, overredingskracht en onderhandelingsvaardigheden;
  • Je bezit over organisatorische kwaliteiten en goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
  • Geduld, doorzettingsvermogen, nauwkeurigheid, integriteit en betrouwbaarheid;
Locatie:
In de groene en mooie wijk Belgisch Park op Scheveningen, ligt het verpleeghuis De Eshoeve. De locatie is ruim van opzet en maakt een lichte en levendige indruk. De Eshoeve is een unieke woongemeenschap waar 120 cliënten in verschillende stadia van dementie op een waardige wijze wonen. Absoluut noemenswaardig is het moderne Grand Café van De Eshoeve. In een prettige ambiance kunnen bewoners, familieleden, medewerkers en wijkbewoners elkaar ontmoeten en genieten van een kop koffie en diverse culinaire hoogstandjes.

De afdeling
Afdeling Zilvermeeuw is een beschermde PG afdeling voor ouderen met dementie met de component zeer ernstige gedragsproblematiek. De afdeling is géén lang verblijf afdeling maar richt zich op observatie, begeleiding en behandeling van dit gedrag. Uiteindelijk is het doel om de cliënt door te plaatsen naar een juiste woonplek met handvatten om de cliënt op een zo prettig mogelijk manier te kunnen begeleiden/verzorgen.
Op afdeling Zilvermeeuw verblijven maximaal 22 cliënten. Gedragsproblematiek waar je rekening mee dient te houden is wisselend.

Wij bieden:
Je maakt deel uit van een jonge, eigentijdse onderneming die volop in beweging is en dus kansen biedt om je eigen ideeën uit te dragen en in de praktijk te brengen. Het basissalaris bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring maximaal € 4.021,18 (conform FWG 55 CAO VVT) op basis van 36 uur. Verder bieden wij een pakket van interessante arbeidsvoorwaarden met bijvoorbeeld een eindejaarsuitkering, collectieve zorgverzekering en de mogelijkheid om mee te doen aan het Keuzemodel waarbij je tegen fiscaal gunstige voorwaarden een fiets, computer of tablet kunt aanschaffen.

Informatie en sollicitatie:
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marlies van Weeren of Laura Bakker, Adviseurs Werving & Selectie, T: 070-3795102. Of solliciteer direct via het sollicitatieformulier op www.werkenbijhwwzorg.nl
HWW zorg vindt een veilige woon- en werkomgeving uitermate belangrijk en is om die reden ook aangesloten bij het landelijke Waarschuwingsregister Zorg& Welzijn. Tijdens de sollicitatieprocedure zal gecontroleerd worden of kandidaten geregistreerd staan in dit register. 

Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.
Direct solliciteren
 
Naar boven