Wondverpleegkundige


Vacature Wondverpleegkundige (28 – 32 uur per week) Den Haag;

Voor ons team van Wondverpleegkundigen zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega!

Wat ga je doen?
Als wondverpleegkundige draag je zorg voor het leveren van de beste kwaliteit wondverpleging bij cliënten. Je doel is de kwaliteit van leven van de cliënten thuis zo snel en maximaal mogelijk te verbeteren. Je bent de spil in het web met betrekking tot de wondzorg van de cliënt. Enerzijds begeleid je de cliënt en diens omgeving, anderzijds onderhoud je goed contact met de behandelaar en/of andere disciplines. Binnen HWW zorg heb je nauw contact met de aandachtsvelders wondzorg in de wijkteams.

Je maakt deel uit van het team wondverpleegkundigen. Het werk wordt gekenmerkt door een hoge mate van klantgerichtheid en een nauwe samenwerking met andere disciplines, zoals huisartsen, wondverpleegkundigen en specialisten in het ziekenhuis.

De organisatie:
Haagse Wijk- en Woonzorg (HWW zorg) is een wijkgerichte zorgorganisatie. Wij zitten bij de cliënten in de buurt. Een team dat bekend is met de cliënt en de omgeving, biedt zorg op maat. Want HWW zorg wil dat iedereen kan leven op de manier die het best bij hem of haar past. Of dat nu thuis is of in een van onze woonzorgcentra en verpleeghuizen. HWW zorg is een van de grotere zorgaanbieders in Den Haag. We verlenen zorg voor Hagenaren, door Hagenaren. Dichtbij en vertrouwd. Vandaar ons motto: HWW zorg. Echt Haags.

Functie-eisen:
  • Je bent gediplomeerd verpleegkundige;
  • Je beschikt over een opleiding tot wondverpleegkundige;
  • Je hebt kennis van werkprocessen, protocollen en procedures;
  • Je volgt de ontwikkelingen in het vakgebied en je houdt je vakkennis op peil;
  • Je hebt ervaring met wondzorg;
  • Je bent flexibel in werktijden/werkhouding;
  • Je bent in het bezit van een auto en een rijbewijs B;
  • Je hebt gevoel voor humor en beschikt over relativeringsvermogen.
Wij bieden:
Je maakt deel uit van een jonge, eigentijdse onderneming die volop in beweging is en dus kansen biedt om je eigen ideeën uit te dragen en in de praktijk te brengen. Het basissalaris bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 3582,26 (FWG 50) op basis van 36 uur. Het betreft een functie voor 28 tot 32 uur per week. In eerste instantie een dienstverband voor bepaalde tijd, een jaar, met mogelijkheid tot verlenging. Verder bieden wij een pakket van interessante arbeidsvoorwaarden met bijvoorbeeld een eindejaarsuitkering, collectieve zorgverzekering en de mogelijkheid om mee te doen aan het Keuzemodel waarbij je tegen fiscaal gunstige voorwaarden een fiets, computer of tablet kunt aanschaffen. 

Informatie en sollicitatie:
We nodigen je van harte uit om te solliciteren op deze leuke en uitdagende baan. Voor vragen kun je contact opnemen met Kelly Alsemgeest, Wondverpleegkundige, 06-82010569 of Bernard Derksen, Manager Specialistische Zorg, 06-82010123. Of solliciteer direct via de button.

Als onderdeel van de selectieprocedure zullen er, in overleg, referenties worden ingewonnen
Direct solliciteren
 
Naar boven