Helpende niveau 2 huiskamer afdeling Zilvermeeuw Eshoeve


Vacature Helpende niveau 2 t.b.v. de huiskamer (Parttime, 16 tot 20 uur per week) Den Haag; Verpleeghuis De Eshoeve

Voor afdeling Zilvermeeuw zijn wij op zoek naar een Helpende niveau 2, met bij voorkeur kennis en ervaring binnen de psychiatrie, voor op de huiskamer. 
Afdeling Zilvermeeuw is de high care psychogeriatrische (PG)-afdeling van Verpleeghuis De Eshoeve. Zilvermeeuw is een observatie- en behandelafdeling voor cliënten met dementie die wegens hoog complexe gedragsproblematiek, (tijdelijk) niet thuis, op een afdeling binnen HWW zorg of bij een van de andere zorgaanbieders kunnen wonen.

Het gaat om een vacature voor 16 tot 20 uur per week. Diensten van 08.30 tot 12.30 uur en van 16.00 tot 20.00 uur. Verpleeghuis De Eshoeve is gemakkelijk te bereiken met bus 22 vanaf Den Haag Centraal Station die binnen 10 minuten voor onze deur stopt.

Wat ga je doen?
Als Helpende niveau 2 bied je persoonlijke aandacht, veiligheid en ondersteuning op de huiskamer van afdeling Zilvermeeuw. Je houdt toezicht op de groep bewoners, brengt rust en zorgt voor een huiselijke sfeer. Je zorgt ervoor dat de huiskamer schoon en netjes blijft en doet licht huishoudelijk werk zoals het opmaken van de bedden. Daarnaast verzorg je de maaltijden en betrek je bewoners hierbij waar mogelijk. Als het nodig is, ondersteun je bewoners met eten en drinken. In de huiskamer ben je het aanspreekpunt voor bezoekers en vrijwilligers.

Wat bieden wij?
Voor deze functie bieden wij een inschaling in FWG 25 en verder bieden wij een pakket van interessante arbeidsvoorwaarden met bijvoorbeeld een eindejaarsuitkering, collectieve zorgverzekering en de mogelijkheid om mee te doen aan het Keuzemodel waarbij je tegen fiscaal gunstige voorwaarden een fiets, computer of tablet kunt aanschaffen. En tot slot bieden wij je ook een cultuurlidmaatschap waarbij je doorlopend hoge kortingen krijgt op cabaret, bioscoopbezoeken, (pop)concerten, musicals, musea, restaurants, hotels en veel meer.

Wat vragen wij?

  • Diploma helpende niveau 2;
  • Ervaring in de omgang met mensen met moeilijk en onbegrepen gedrag is een absolute pré;
  • Je bent zelfstandig, contactueel vaardig en hulpvaardig;
  • Je hebt ervaring met huishoudelijke werkzaamheden, het bereiden van eten en drinken en het ondersteunen van activiteiten;
  • Je bent vriendelijk, geduldig, je kunt goed luisteren en je voelt goed aan hoe je de mensen waarmee je werkt, kunt ondersteunen;
  • Je bent flexibel, ‘s avonds en in het weekend werken, is voor jou geen probleem. Je draait diensten van vier uur achter elkaar.
Informatie en sollicitatie:
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marlies van Weeren of Laura Bakker, Adviseurs Werving & Selectie, t 070-3795102. Of solliciteer direct via de button op www.werkenbijhwwzorg.nl.
Direct solliciteren
 
Naar boven