Supplier Quality EngineerJe taken en verantwoordelijkheden

Voor onze afdeling Quality Assurance zijn we op zoek naar een ervaren Supplier Quality Engineer. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bewaken en beheersen van de kwaliteit van onze inkoopdelen en de daaraan verbonden processen bij onze leveranciers. Je begeleidt onze inkoopcollega’s en leveranciers in het verminderen van kosten als gevolg van afwijkingen.

Je stelt afwijkingsrapporten op en ziet toe op een snelle en correcte opvolging daarvan bij onze leveranciers. Je bent betrokken bij leveranciersbeoordelingen en ondersteunt onze ingangscontroleurs bij de steekproefcontroles en de te hanteren meetmethodes. Daarnaast verricht je werkzaamheden om het kwaliteitssysteem op orde te houden, door onder meer het uitvoeren van audits en analyses en het adviseren van leidinggevenden.

Dankzij jouw procesmatige en technische blik en goede omgang met verschillende stakeholders en diverse belangen boek jij succes. Je krijgt mensen mee in het kwaliteitsdenken en je bent in staat hun gedrag te beïnvloeden. Samen met de Innovation Quality Engineer en de Production Quality Engineer, jouw directe collega’s, rapporteer je aan de Quality Assurance Manager.


Jij maakt het verschil

Om succesvol te zijn in deze functie beschik je over een afgeronde, technische HBO opleiding, bijvoorbeeld werktuigbouw of technische bedrijfskunde en een aantal jaar werkervaring met kwaliteitssystemen in een productieomgeving.

Verder herken je jezelf in het volgende:

  • Je bent communicatief sterk en kunt je makkelijk bewegen op diverse niveaus in de organisatie. Je begrijpt en communiceert goed zowel op directieniveau als met collega’s in het operationele proces, zowel in het Nederlands als in het Engels (mondeling en schriftelijk).  
  • Je bent analytisch ingesteld, klantgericht, accuraat, initiatiefrijk en resultaatgericht, hebt overtuigingskracht en een bijzonder oog voor processen en kwaliteit.
  • Je hebt kennis van huidige kwaliteitsborgingsystemen, kwaliteitsmanagement, ISO normeringen en VDA. Je bent bereid om te reizen en hebt geen 9-5 mentaliteit.

Wat zet Gazelle daar tegenover?

Naast een hartstikke mooie baan bij een oeroud Hollands bedrijf, bieden wij jou natuurlijk nog meer, namelijk:

  • een marktconform salaris;
  • uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden;
  • korting op eigen producten van Gazelle en Pon;
  • ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • een fulltime dienstverband.
Solliciteren
 
Bovenaan