Financiële professionals (salarisschalen 9 t/m 12)

Financiële professionals (salarisschalen 9 t/m 12)
Vacature
Financiële professionals (salarisschalen 9 t/m 12)
Uren per week
36
Salaris (max.)
5814
Opleidingsniveau
HBO / WO
Omschrijving
Als financieel professional werk je samen met je collega’s van het team Financiën aan kaderstelling, advisering en de totstandkoming van de P&C-producten van de gemeenten Voorschoten en Wassenaar en de WODV. Je bent het aanspreekpunt waar het gaat om de financiële kant van de college- en raadsvoorstellen, de bijdragen aan de P&C-producten en de administratieve organisatie. Je taken bestaan hierbij uit het adviseren, ondersteunen en begeleiden van beleidsmedewerkers, projectleiders, lijnmanagers en bestuurders bij financiële vraagstukken. Je bent je bewust van de politiek-bestuurlijke omgeving, toetst of stukken passen binnen de vastgestelde (financiële) kaders en denkt creatief mee over alternatieve financieringsmogelijkheden. 

Je takenpakket binnen het team Financiën stellen we vast aan de hand van je persoonlijke kennis, ervaring en vaardigheden.
Functie eisen
Welke kennis, ervaring en vaardigheden breng jij mee?
Als financiële professional ben je (bij grote voorkeur) volledig thuis in de wereld van gemeentefinanciën. Om een van onze financiële functies succesvol uit te voeren, heb je:
 • een HBO- of WO-studie afgerond op het gebied van economie, accountancy of control (of een vergelijkbare studierichting);
 • minimaal 3 jaar relevante en recente ervaring bij een gemeentelijke organisatie op een afdeling financiën of planning & control; 
 • ervaring met adviseren over en het realiseren van verschillende P&C-producten; 
 • affiniteit met politiek-bestuurlijke processen. 
Daarnaast vinden we het belangrijk dat je goed aansluit bij de dynamiek in een financieel team. Daarom zijn wij op zoek naar iemand die: 
 • sterke communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht heeft;
 • op verschillende niveaus kan denken, adviseren en samenwerken;
 • proactief en flexibel is; 
 • resultaatgericht is en in staat is om goed te presteren onder tijdsdruk. 
Wat bieden we?
Je krijgt van ons een tijdelijke arbeidsovereenkomst met een proeftijd van een maand. We bieden je een salaris in schaal 9 (maximum € 4.008,-) tot en met 12 (maximum € 5.814,-) met daarbij een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05% waarmee je bijvoorbeeld extra vrije dagen kunt kopen, of een studie kunt betalen. Je kunt dit bedrag ook laten uitbetalen. Je IKB bestaat onder andere uit je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. 

Je salaris is afhankelijk van de functie, je kennis en ervaring.

Verder kun je rekenen op:
 • Een sportbijdrage van € 300,- bruto per jaar;
 • Een reiskostenvergoeding bij een enkele reisafstand van 10 kilometer of meer, met een maximum van 50 kilometer;
 • Gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof;
 • Een tegemoetkoming in de kosten van een zorgverzekering (minimaal € 168,- bruto per jaar);
 • Flexibele werktijden;
 • Thuis werken;
 • Hybride laptop plus smartphone;
 • Prima opleidingsfaciliteiten en mogelijkheden om je binnen onze organisatie en op je vakgebied te ontwikkelen. Indien nodig faciliteren we een introductie of opleiding op het gebied van gemeentefinanciën. Om deze reden nodigen we financiële professionals uit andere sectoren met zeer ruime vakervaring ook uit om hun belangstelling voor een functie bij de WODV kenbaar te maken.
We werken op locaties in de gemeenten Voorschoten en Wassenaar. Deze kun je allemaal bereiken met het openbaar vervoer. Als je met de auto naar ons kantoor komt, dan kun je op het parkeerterrein van de gemeente of in de nabije omgeving gratis parkeren. De kantoren liggen in het centrum van de dorpen. 

Wil je meer weten of solliciteren?
Voor meer informatie kun je bellen naar Maaike Heringa (hoofd Financiën, Facilitaire en Juridische zaken), 088 – 6549 747 en/of Mohammed Oufkir (teamleider Financiën), 088 – 6549 293.

Je kunt je gemotiveerde reactie met CV uploaden in het sollicitatieformulier onder vermelding van het vacaturenummer 20-034. Als wij een aansluiting zien tussen jouw CV en onze vacatures, dan ontvang je een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek of nemen we telefonisch contact met je op.

In verband met de vakantieperiode ontvangt je in de 3e week van augustus uitsluitsel over je sollicitatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.