Junior Financieel Adviseur

Junior Financieel Adviseur
Vacature
Junior Financieel Adviseur
Uren per week
36
Salaris (max.)
4008
Opleidingsniveau
HBO
Omschrijving
Het financiële vak is volop in ontwikkeling. Jij hebt als jonge financiële professional de ambitie om je verder te (blijven) ontwikkelen. Wij zijn daarom op zoek naar iemand met het potentieel om verder te kunnen groeien. Als junior adviseur werk je samen met je collega’s van het team financiën aan financial control, advisering, en het tot stand komen van de P&C producten van de gemeenten Voorschoten en Wassenaar en van de gemeenschappelijke regeling Werkorganisatie Duivenvoorde. 

Je ondersteunt je collega’s in hun advieswerk aan de budgethouders, managers en bestuurders. Je begeleidt en adviseert zelf budgethouders op financieel-administratief gebied. Daarnaast ondersteun je de financiële administratie bij het verwerken van begrotingsmutaties in het financiële pakket. Je verzorgt financiële management informatie en tussentijdse rapportages ten behoeve van de budgetbewaking en beheerfunctie. En je draagt bij aan de totstandkoming van P&C producten.
Functie eisen
Welke kennis, ervaring en vaardigheden breng jij met je mee?
Je beschikt minimaal over een afgeronde HBO opleiding, met bijvoorbeeld als achtergrond (bedrijfs-) economie of accountancy. Je hebt enige ervaring met financiële pakketten en Excel c.q. leervermogen om dit eigen te maken. Kennis en ervaring op het gebied van financiën en van de planning & control cyclus is een pré.
Daarnaast zoeken wij iemand die:
 • In staat is om op verschillende niveaus te denken en te adviseren
 • Flexibel is en in staat is om onder tijdsdruk goed te presteren
 • Analytisch sterk is ontwikkeld
 • Initiatiefrijk, proactief en kritisch opbouwend is
 • Een hands-on mentaliteit heeft en resultaatgericht werkt
Wat bieden we?
Je krijgt van ons een tijdelijke arbeidsovereenkomst van een jaar met een proeftijd van een maand met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. We geven je een salaris in schaal 9 (maximum € 4.008,-op basis van een 36-urige werkweek) met daarbij een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05% waar mee je bijvoorbeeld extra vrije dagen kunt kopen, een studie kunt betalen of je kunt dit bedrag laten uitbetalen. Je IKB bestaat onder andere uit het voormalige vakantiegeld en de eindejaarsuitkering.

Verder kan je denken aan:
 • Een sportbijdrage van € 300,- bruto per jaar, ongeacht of je parttime- of fulltime werkt
 • Een reiskostenvergoeding als je enkele reisafstand 10 kilometer of meer is. De maximum vergoeding bedraagt een enkele reisafstand van 50 kilometer
 • Gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof
 • Een tegemoetkoming in de zorgkosten van € 168,- bruto per jaar
 • Flexibele werktijden
 • Thuis werken
 • Een hybride laptop plus smartphone
 • Prima opleidingsfaciliteiten en mogelijkheden om je binnen onze organisatie te ontwikkelen
We hebben verschillende vestigingen in de gemeente Voorschoten en in de gemeente Wassenaar. Deze kun je allemaal bereiken met het openbaar vervoer. Als je met de auto naar ons kantoor komt, dan kun je op het parkeerterrein van de gemeente of in de nabije omgeving gratis parkeren. De kantoren liggen allebei in het centrum van de dorpen. 

Wil je meer weten of solliciteren?
Voor meer informatie over onze organisatie, de afdeling of de functie kun je bellen naar  Mohammed Oufkir (teamleider), bereikbaar op 06 – 5005 5746.

Je kunt je gemotiveerde reactie met CV uploaden in het sollicitatieformulier onder vermelding van het vacaturenummer 20-033.

In verband met de vakantieperiode ontvangt je in de 3e week van augustus uitsluitsel over je sollicitatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.