(Junior) Casemanager Wabo

(Junior) Casemanager Wabo
Vacature
(Junior) Casemanager Wabo
Uren per week
36
Salaris (max.)
4450
Opleidingsniveau
HBO
Omschrijving

Als (junior) Casemanager Wabo ben jij het aanspreekpunt voor aanvragen voor een omgevingsvergunning en werk je nauw samen met je collega’s. Je kunt goed inspelen op de aanvraag door mee te denken met inwoners, bedrijven en collega’s. Je bent medeverantwoordelijk voor een goede samenwerking en afstemming gedurende het gehele proces van aanvraag tot besluit. Daarbij zorg je voor verbinding tussen de verschillende betrokken partijen en denk je in mogelijkheden. Je komt in een leuk team te werken met deskundige collega’s.

Omgevingswet.
Je signaleert verbeterpunten en denkt mee over beleidsvraagstukken. Onder meer de invoering van de Omgevingswet heeft gevolgen voor de werkwijze van het team Vergunningen. Je denkt mee over deze veranderende werkwijze en werkt samen met je collega’s mee aan de doorontwikkeling van het team.

Functie eisen
Wat voor kennis, ervaring en vaardigheden breng jij met je mee?
Om deze functie succesvol te kunnen uitvoeren:

 • Heb je een opleiding in de richting van (bij voorkeur) Bouwkunde afgerond op HBO-niveau
 • Heb je enige jaren ervaring in een soortgelijke functie 
 • Heb je bij voorkeur ervaring met het werken bij een gemeente, maar dit is voor ons geen vereiste
 • Heb je een diploma Ambtenaar bouw- en woningtoezicht I of bent bereid dit te halen
 • Ben je nauwkeurig, verantwoordelijk, klantgericht, kwaliteitsgericht, goed in oordeelsvorming en heb je analytisch vermogen.
Als we straks met je in gesprek gaan wordt duidelijk dat je goed bent in het plannen en coördineren van de werkzaamheden. Je ondersteunt veranderingen en vernieuwing, je speelt in op een veranderende omgeving en pakt nieuwe verantwoordelijkheden en werkwijzen op. Je beschikt over de humor en het relativeringsvermogen die je soms nodig hebt om de hectiek van het moment een plek te geven. 

Wat bieden we?
Je krijgt van ons een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor één jaar met een proeftijd van een maand. Na een jaar wordt bekeken of een vast dienstverband mogelijk is. 
We geven je een salaris in schaal 10 (maximum € 4.450,- bruto per maand op basis van 36 uur per week) met daarbij een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05% waarmee je bijvoorbeeld extra vrije dagen kunt kopen, een studie kunt betalen of je kunt dit bedrag laten uitbetalen. Je IKB bestaat onder andere uit je vakantiegeld en eindejaarsuitkering.

Je salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring.

Verder kan je denken aan:

 • Een sportbijdrage van € 300,- bruto per jaar, ongeacht of je parttime- of fulltime werkt
 • Een reiskostenvergoeding als je enkele reisafstand 10 kilometer of meer is. De maximum vergoeding bedraagt een enkele reisafstand van 50 kilometer
 • Gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof
 • Een tegemoetkoming in de zorgkosten van minimaal € 168,- bruto per jaar
 • Flexibele werktijden
 • Thuis werken
 • Hybride laptop plus smartphone
 • Prima opleidingsfaciliteiten en mogelijkheden om je binnen onze organisatie te ontwikkelen
We hebben verschillende vestigingen in de gemeente Voorschoten en in de gemeente Wassenaar. Deze kun je allemaal bereiken met het openbaar vervoer. Als je met de auto naar ons kantoor komt, dan kun je op het parkeerterrein van de gemeente of in de nabije omgeving gratis parkeren. De kantoren liggen allebei in het centrum van de dorpen. 

Wil je meer weten of solliciteren?
Voor meer informatie over onze organisatie, de afdeling of de functie kun je bellen of mailen naar de heer Marcel Blok, Adviseur Omgevingsrecht team Borging, Realisatie en Vergunningen, via telefoonnummer 06 50 05 57 62. 

Je kunt je gemotiveerde reactie met CV uploaden in het sollicitatieformulier onder vermelding van het bovenstaande vacaturenummer.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd, bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur van de WODV.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.