Junior civieltechnisch projectleider

Junior civieltechnisch projectleider
Vacature
Junior civieltechnisch projectleider
Uren per week
36
Salaris (max.)
4048
Opleidingsniveau
MBO / HBO
Omschrijving

Als junior civieltechnisch projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten op het gebied van civiel technische werken, zoals aanleg, onderhoud, verbetering of beheer van technische werken in de openbare ruimte. Daarbij zit de junior civieltechnisch projectleider meestal in een regie voerende rol. Of je bent ondersteunend aan de civieltechnische projectleiders.

Je werkt nauw samen met de civieltechnische projectleiders en de uitvoerende teams binnen het eigen domein. Daarbij vormt de ontwikkeling van integraal gebiedsgericht werken (IGW) en opgavengestuurd werken een nieuwe uitdaging voor de organisatie.

 • Je bereidt civieltechnische projecten voor, zoals het formuleren van de projectopdracht, het opstellen van een projectplan en inrichten, aansturen en realiseren van programma’s (van eisen) en/of projecten.
 • Je maakt bestekken (of een werkomschrijving voor kleinere projecten), (bestek)-tekeningen en een directie raming in samenspraak met de opdrachtgever, de burgers en/of buurtverenigingen, ondernemers, belangenorganisaties en andere betrokken partijen.
 • Je voert regie op het project vanaf de initiatieffase op de aanbesteding, de uitvoering en de oplevering en oplevering aan de opdrachtgever (vaak beheerders van het team), inclusief het aansturen van projectmedewerkers.
 • Je bewaakt de processen en de beschikbare middelen en gestelde kaders (tijd, geld, kwaliteit, enz.) en voert daarom de projectadministratie.
 • Je bereidt zelfstandig rapportages en bestuurlijke besluitvorming voor zoals college-adviezen, raadsvoorstellen en subsidieprocedures.
Functie eisen


Wat voor kennis, ervaring en vaardigheden breng jij met je mee?
Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting van bijvoorbeeld civiele techniek.
Je hebt vakkennis en minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring op het gebied van projectmatig werken, aansturing van projecten, opdrachtgeverschap en regievoering. 
Iemand met een afgeronde MBO opleiding en meerdere jaren ervaring wordt eveneens van harte uitgenodigd om te reageren.
Kennis over civieltechnische eisen en regelgeving en aanbestedingsregels behoort tot de benodigde vakkennis. Je bent communicatief en servicegericht. Je kunt goed plannen en organiseren, werkt zelfstandig en resultaatgericht en beschikt over een enthousiaste pioniersmentaliteit.  

Wat bieden we?
Je krijgt van ons een arbeidsovereenkomst voor één jaar met een proeftijd van één maand. Bij goed functioneren is er mogelijkheid tot verlenging of een vast dienstverband. We geven je een salaris in schaal 9 (maximum € 4.048,-) met daarbij een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05% waar mee je bijvoorbeeld extra vrije dagen kunt kopen, een studie kunt betalen of je kunt dit bedrag laten uitbetalen. Je IKB bestaat onder andere uit je vakantiegeld en eindejaarsuitkering.

Je salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring.

Verder kan je denken aan:

 • Een sportbijdrage van € 300,- bruto per jaar, ongeacht of je parttime- of fulltime werkt.
 • Een reiskostenvergoeding als je enkele reisafstand 10 kilometer of meer is. De maximum vergoeding bedraagt een enkele reisafstand van 50 kilometer.
 • Gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.
 • Een tegemoetkoming in de zorgkosten van minimaal € 168,- bruto per jaar.
 • Flexibele werktijden.
 • Thuis werken.
 • Hybride laptop plus smartphone.
 • Prima opleidingsfaciliteiten en mogelijkheden om je binnen onze organisatie te ontwikkelen. 

We hebben verschillende vestigingen in de gemeente Voorschoten. Deze kun je bereiken met het openbaar vervoer. Als je met de auto naar één van de vestigingen komt, dan kun je in de nabije omgeving gratis parkeren. De vestigingen liggen allebei in het centrum van het dorp en op loopafstand van elkaar.

Wil je meer weten of solliciteren?
Voor meer informatie over onze organisatie, de afdeling of de functie kun je bellen naar de leidinggevende van het team, Ton Duijndam, bereikbaar op 088 – 6549 246. Je kunt je gemotiveerde reactie met CV uploaden in het sollicitatieformulier onder vermelding van het vacaturenummer 21-007.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd, bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.