IT Business analist

Meat&More is een snelgroeiend voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees. De hoofdzetel van het bedrijf ligt in Aalter, waar de productie, logistiek en administratie zijn gecentraliseerd. Daarnaast heeft Meat&More 2 winkelformules - Buurtslagers en Bon’Ap - met meer dan 170 verkooppunten in heel Vlaanderen. In totaal werken er ruim 1200 mensen bij de groep Meat&More. Omdat we blijven groeien, zijn we voortdurend op zoek naar vers talent.

IT Business analist
Groendreef 10, 9880 Aalter

Functie

In jouw functie kom je in aanraking met een gezonde mix van eigen ontwikkelingen en marktleidende technologieën om onze productieketen en onze meer dan 170 verkooppunten optimaal te ondersteunen. Je zal deel uitmaken van een twintigkoppig team, waarvan de helft verantwoordelijk is voor de analyse, ontwikkeling en integratie van onze softwarepakketten.

 

We rekenen op jou voor onder andere volgende opdrachten:

 • Je analyseert de behoeften van onze business partners en helpt de scope en prioriteiten vast te leggen.
 • Je definieert de verwachtingen van de business voor de ontwikkeling van IT-middelen. Je definieert de vereisten, bedenkt mogelijke oplossingen en kiest uiteindelijk voor de meest geschikte oplossing.
 • Samen met je collega's ga je op zoek naar de verschillende opties met oog op de continue verbetering van de bedrijfsprocessen.
 • Je onderzoekt de impact van de verschillende opties, brengt de risico’s in kaart en beslist wat de beste oplossing is.
 • Je objectiveert de kosten en op basis van de prioriteiten van Meat&More beslis je of een project al dan niet wordt voortgezet.
 • Je valideert de gedetailleerde analyse die IT heeft gemaakt. Zo kijk je na of de voorgestelde oplossing perfect aan de vooropgestelde vereisten beantwoordt.
 • Je ondersteunt de business bij de acceptatietesten van de software om de goede werking van de software na te gaan voordat hij algemeen in gebruik wordt genomen.
 • Je helpt en ondersteunt de business zodat zij de tools optimaal gebruiken en helpt hen met de opleiding om het gebruik van die tools onder de knie te krijgen.
 • Je ondersteunt de uitwerking van oplossingen, volgt deze op en demonstreert de resultaten regelmatig.
 • Je bouwt mee aan een applicatielandschap dat gewapend is voor de toekomst.
 • Je onderhoudt een goede relatie met alle stakeholders binnen jouw projecten.

Profiel

 • Je bent gefascineerd door de verschillende facetten van een retail supply chain, van een complexe productieomgeving, door marketing, retail, HR, … en je weet steeds de link te leggen naar IT.
 • Jouw zin tot samenwerking, vlotte communicatiestijl, affiniteit met IT en een conceptueel denkvermogen zijn cruciaal. Ervaring in de voedingssector en/of retail is een bonus.
 • Met een masterdiploma of een professionele bachelor in een IT-gerichte, wetenschappelijke of economische richting ben je vast en zeker voldoende gewapend om ons team te versterken.

 

Aanbod

Een boeiende voltijdse functie van onbepaalde duur in een bloeiend voedingsbedrijf dat investeert in talent. Als winnaar van de nationale Talent Mobility Award gaan we er als bedrijf prat op, echt geïnteresseerd te zijn in onze medewerkers. Een gezond evenwicht tussen je werk- en privéleven met ruimte voor doorgroei en professionele ontwikkeling. Respect, passie, open communicatie en teamgeest zijn evidente waarden, maar we willen het verschil maken met onze kernwaarden productieve gedienstigheid, discipline en teamwork.

 

Is dit een job op jouw maat?

Overtuig ons van jouw talent en solliciteer op meatandmore.be/jobs.