Business Unit Manager Bon'Ap

Meat&More is een snelgroeiend voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees. De hoofdzetel van het bedrijf ligt in Aalter, waar de productie, logistiek en administratie zijn gecentraliseerd. Daarnaast heeft Meat&More 2 winkelformules - Buurtslagers en Bon’Ap - met meer dan 170 verkooppunten in heel Vlaanderen. In totaal werken er ruim 1200 mensen bij de groep Meat&More. Omdat we blijven groeien, zijn we voortdurend op zoek naar vers talent.

Business Unit Manager Bon'Ap
Groendreef 10, 9880 Aalter


Functie

Als Business Unit Manager neem je de operationele en strategische leiding over de groeiende retailketen Bon’Ap, goed voor meer dan 50 miljoen euro omzet. Daarbij krijg je ongeveer 25 winkels en 300 medewerkers onder jouw hoede.

 

 • Operationeel stuur je rechtstreeks de Bon’Ap-regiomanagers aan. Daarbij heb je aandacht voor communicatie, motivatie en ontwikkeling van het team van regiomanagers, filiaalverantwoordelijken en filiaalmedewerkers. (People management)
 • Strategisch druk je de stempel op Bon’Ap met oog voor vernieuwde klantennoden (zoals digitale connectie, quick lunch en verstedelijking) en de interne transformatie richting een volwaardige retailketen. (Strategic management)
 • Economisch sta je in voor de optimalisatie van de rentabiliteit door de kosten en middelen op te volgen, correcte prijszetting te garanderen en concurrentieanalyses uit te voeren. (P&L management)
 • Samenwerken doe je rechtstreeks met de CEO & oprichter, alsook met de ondersteunende diensten van Meat&More zoals aankoop, productontwikkeling, productie, kwaliteit en supply chain. Je rapporteert rechtstreeks aan de CEO.

 

Profiel

 • Je hebt een masterdiploma ingenieurswetenschappen, bij voorkeur in de richting van burgerlijk ingenieur, bio-ingenieur of handelsingenieur. Daarbij ontwikkelde je een voorliefde om cijfermatig beslissingen te nemen.
 • Je kijkt terug op minstens 10 jaar retailervaring bij een Belgische of Nederlandse retailer in de supermarktensector (grocery) of de sector van consumentengoederen (consumer goods) of je bent een ex-management consultant met minstens 3 jaar ervaring in de voedings- of consumentensector en minstens 5 jaar ervaring in people management (>100 medewerkers).
 • Je bent opgegroeid in de digitale wereld.
 • Je beschikt over een goede portie commerciële feeling en staat steeds garant voor klantgerichtheid.
 • Je bent van nature een people manager en haalt er energie uit om een team te motiveren en aan te sturen. De groei van jouw mensen ligt je nauw aan het hart en je vindt dat sterke teams het verschil maken.
 • Je voelt je comfortabel in een no-nonsense cultuur waar iedereen telt.

Aanbod

 • Een uitdagende leidinggevende job met veel financiële en operationele verantwoordelijkheid over ongeveer 25 winkels in Vlaanderen met meer dan 300 medewerkers.
 • Je eerste maanden zijn gevuld met opleiding en coaching. Zo krijg je de kans en tijd om Bon’Ap en de groep Meat&More grondig te leren kennen.
 • Ruimte voor commercieel ondernemerschap in een snelgroeiend Vlaams familiebedrijf dat innovatie uitademt.
 • Een loon dat past bij jouw werkervaring en kennis, aangevuld met een bedrijfswagen en extralegale voordelen.

 

Als Business Unit Manager Bon’Ap heb je een bloeiende functie in een groeiend voedingsbedrijf dat investeert in talent. We bieden je een gezond evenwicht tussen werk- en privéleven. Respect, passie, open communicatie en teamgeest zijn evidente waarden. Het verschil willen we maken met onze kernwaarden productieve gedienstigheid, discipline en teamwork.

 

Is dit een job op jouw maat?

Overtuig ons van jouw talent en solliciteer online.